LifeStyle

Daikin Nexura – cea mai buna alegere pentru incalzire si racire

Nexura va face lumea confortabila. Racoarea unei brize de vara sau confortul unei surse suplimentare de caldura aduc o senzatie de bunastare in spatiul in care va petreceti timpul, de-a lungul intregului an. Designul sau discret, dar modern, cu un panou frontal care radiaza o caldura suplimentara, nivelul redus al zgomotului si debitul redus al aerului va transforma camera intr-un refugiu.

Incalzire si racire intr-o singura unitate

Silentioasa si discreta, Nexura ofera ce este mai bun in incalzire si racire, confort si design. Bineinteles, unitatea utilizeaza tehnologia de ultima generatie a pompelor de caldura, dar functia sa cea mai apreciata este una mascata: panoul frontal se incalzeste pentru a va oferi senzatia unica a unui radiator cald.

Incalzirea este pornita

Pentru a aduce mai mult confort in zilele reci, panoul frontal realizat din aluminiu al unitatii interioare Nexura are capacitatea de incalzire, asemenea unui radiator traditional. Rezultatul? O senzatie confortabila de aer cald care va inconjoara. Iar pentru a activa aceasta functie unica, trebuie doar sa apasati pe butonul radiant de la telecomanda. Este usor. Combinati simplitatea cu nivelul scazut al zgomotului si debitul de aer redus, pentru a va putea bucura nestingherit de atmosfera placuta si relaxata din camera.

Asa de siletios!

Unitatea interioara distribuie aerul foarte silentios. Zgomotul produs abia atinge 22 dB(A) in modul racire si 19 dB(A) in modul caldura radianta. In comparatie, zgomotul ambiant dintr-o camera cu liniste atinge, in medie, 40 dB(A).

Aer pur si proaspat

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea aerului capteaza particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impuritatile organice, precum bacteriile si virusurile, si poate chiar sa descompuna mirosurile neplacute.

Baleiere discreta

Pentru a asigura o temperatura uniforma in intreaga camera, sistemul vertical de autobaleiere al Daikin Nexura deplaseaza in sus si in jos in mod automat fantele, ducand la distributia uniforma a fluxului de aer in intreaga camera.

Acum o vezi, acum nu

Aspectul unitatii de pardoseala Nexura este unul functional si elegant. Designul si linia suple se integreaza usor in interioarele contemporane. Functionarea sa puternica si silentioasa permit atingerea temperaturii corecte intr-un timp foarte scurt. Senzatia de radiator cald si confortabil oferita de panoul frontal va face sa doriti ca iarna sa nu se termine niciodata.

Somn usor noaptea

Pentru a va ajuta sa aveti un somn linistit, modul de noapte al unitatii Radiation FVXG de la Daikin Emura va preveni incalzirea sau racirea excesiva in timpul noptii. Daca programatorul este pornit, unitatea va seta automat o temperatura cu 2°C mai scazuta in modul incalzire si cu 0,5°C mai ridicata in modul racire. Acest lucru previne modificarile rapide care v-ar putea tulbura somnul.

Uneori trebuie sa incetiniti

Modul Econo reduce consumul de energie si previne supraincarcarea atunci cand sunt utilizate alte electrocasnice. Prin activarea modului Econo, curentul maxim de functionare si consumul de energie se reduc cu pana la 30% la pornire.

Instalare

Fie ca este incorporata de perete sau de pardoseala cu un picior, unitatea Nexura este discreta si se integreaza perfect in orice interior.

Aplicatii

Nexura poate fi utilizata intr-o aplicatie cu o singura camera, cu o singura unitate interioara conectata la o unitate exterioara, sau in aplicatii cu mai multe camere, cu maxim noua unitati interioare conectate la o singura unitate exterioara. Unitatea exterioara poate fi instalata pe acoperis, pe terasa sau pe un perete exterior.

Telecomanda cu infrarosu

Unitatea interioara este usor de controlat cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu, care este furnizata in pachetul standard. Unitatea vine echipata cu un programator saptamanal care va permite sa programati un program pe sapte zile, cu patru actiuni diferite zilnice.

Controler online

Controlati unitatea interioara din orice locatie prin intermediul unei aplicatii sau prin internet.

Tehnologia Inverter

Tehnologia Inverter dezvoltata de Daikin este o inovatie incontestabila in domeniul climatizarii. Principiul este simplu: inverterele regleaza puterea utilizata pentru a o corela cu cerinta reala. Nici mai mult, nici mai putin. Aceasta tehnologie aduce doua beneficii concrete:

1. CONFORT Investitia in tehnologia inverter este recuperata de multe ori prin imbunatatirea confortului. Un sistem de pompa de caldura cu inverter regleaza in mod continuu capacitatea de racire si incalzire pentru a o corela cu temperatura din camera. Inverterul scurteaza timpul de pornire a sistemului, permitand atingerea mai rapida a unei temperaturi solicitate in camera. Imediat ce temperatura corecta este atinsa, inverterul garanteaza mentinerea acesteia la aceeasi valoare constanta.

2. EFICIENTA ENERGETICA Deoarece un inverter monitorizeaza si regleaza temperatura ambianta oricand este nevoie, consumul de energie scade cu 30% in comparatie cu un sistem traditional cu pornire/ oprire!

Detalii pe www.daikin.ro

Related posts

Ai nevoie de un aparat de ras electric? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa il alegi pe cel mai bun

Adina Meyers

Ar trebui să cumpăr o mașină de cafea DeLonghi?

Adina Meyers

Bucura-te de un somn racoros si confortabil cu noile produse de dormit din bambus 100%

Adina Meyers