LifeStyle Retete

Sugestii de mini-vacanta la InterContinental

Restaurantul Modigliani – pasta e carne, unul dintre cele mai apreciate restaurante italiene din oras, va asteapta in fiecare seara, de luni pina simbata, cu un nou meniu, pregatit cu pricepere de Bucatarul sef Alfonso Salvaggio. Alegeti pastele proaspete si aromele sosurilor, alaturi de vinul preferat pentru a trai o memorabila experienta italiana.

Daca preferati legumele, atunci nu trebuie sa ratati preparatele noastre speciale cu sparanghel, considerat “Rege al legumelor”, atit pentru beneficiile lui pentru sanatate cit si pentru faptul ca sezonul in care sparanghelul se gaseste proaspat este doar citeva saptamini, in perioada aprilie – mai.

In Duminica de Pasti, pe 5 Mai, incepind cu ora 12.00, sunteti invitati la un fabulos Brunch de Pasti la Inaltime in Fortuna Ballroom, la etajul 21 al Hotelului InterContinental. Din meniu traditional romanesc, nu vor lipsi friptura de miel, drobul si pasca. Pentru copii, va veni si iepurasul cu oua de ciocolata si un spatiu special amenajat, in care animatorii nu ii vor lasa sa se plictiseasca. Pretul va fi de 195 RON/ persoana, gratuit pentru copiii pina la 6 ani si 50% pentru copiii pina la 12 ani. Parcare supraterana gratuita.

Pentru rezervari si detalii: Silviu Mihalache, Restaurant Manager, 0730 644 807.

Articole similare

Daikin România: afaceri în creștere și consolidarea poziției de lider al pieței HVAC, în anul financiar recent încheiat

comunicat de presa

Doua baruri din Romania in top 10 mondial la capitolul design

Redacția

România, la un pas distanţă de a avea o lege anti-bullying

comunicat de presa

1 comment

Iecbnsx 15 April, 2020 at 11:43 pm

but he who drills zeppelin without oligopsonies rhino for twopence generic viagra go into to deep blue sea at all sildenafil without a doctor’s prescription

Reply

Lasă un comentariu