LifeStyle Retete

Sugestii de mini-vacanta la InterContinental

Restaurantul Modigliani – pasta e carne, unul dintre cele mai apreciate restaurante italiene din oras, va asteapta in fiecare seara, de luni pina simbata, cu un nou meniu, pregatit cu pricepere de Bucatarul sef Alfonso Salvaggio. Alegeti pastele proaspete si aromele sosurilor, alaturi de vinul preferat pentru a trai o memorabila experienta italiana.

Daca preferati legumele, atunci nu trebuie sa ratati preparatele noastre speciale cu sparanghel, considerat “Rege al legumelor”, atit pentru beneficiile lui pentru sanatate cit si pentru faptul ca sezonul in care sparanghelul se gaseste proaspat este doar citeva saptamini, in perioada aprilie – mai.

In Duminica de Pasti, pe 5 Mai, incepind cu ora 12.00, sunteti invitati la un fabulos Brunch de Pasti la Inaltime in Fortuna Ballroom, la etajul 21 al Hotelului InterContinental. Din meniu traditional romanesc, nu vor lipsi friptura de miel, drobul si pasca. Pentru copii, va veni si iepurasul cu oua de ciocolata si un spatiu special amenajat, in care animatorii nu ii vor lasa sa se plictiseasca. Pretul va fi de 195 RON/ persoana, gratuit pentru copiii pina la 6 ani si 50% pentru copiii pina la 12 ani. Parcare supraterana gratuita.

Pentru rezervari si detalii: Silviu Mihalache, Restaurant Manager, 0730 644 807.

Related posts

Vacante pline de zambete prin TUI Travel Center

Adina Meyers

Saleuri cu cascaval, gustarile copilariei tale

Adina Meyers

Bucuria celor dragi ia forma deserturilor delicioase!

Adina Meyers