LifeStyle

Inscrie-te la cele mai cautate cursuri after work din Capitala!

Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri in cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de sapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online si PR.

Universul DallesGO este cea mai vizibila platforma de cursuri after work din Bucuresti, atragând cu fiecare generatie de cursanti o comunitate din ce in ce mai mare de young professionals interesati de servicii de training in domeniul industriilor creative.

Dupa trei ani, cinci sezoane si peste 600 de cursanti, platforma de learning continua sa se dezvolte si sa le rezerve cursantilor o experienta din ce in ce mai interactiva si full access la cele mai creative nume din industrie, cota de popularitate a cursurilor crescând cu fiecare editie.

Pentru ca Universul DallesGO este un mediu creativ in care tinerele talente sunt recrutate si promovate, studentii beneficiaza de o reducere de 20% pentru inscrierea la cursurile din portofoliu.

Nou la Universul DallesGO

In cadrul celui de-al saselea sezon, Universul DallesGO face investitii de portofoliu prin lansarea cursului de Comunicare Online, coordonat de Bogdana Butnar, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti din industria de online. Bogdana face parte din echipa Google România, in pozitia de Industry Manager si are un background profesional consistent in comunicare, advertising si strategie digitala.

STILISM & TENDINŢE IN MODA, modul IncepatoriIrina Markovits, cu o bogata experienţa ca jurnalist de moda şi consultant de stil, ii va indruma pe cursanţi in primii paşi pe care aceştia ii vor face in lumea modei. Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului vei descoperi modul in care se traduc tendinţele in garderoba personala şi cum iţi poţi adapta ţinuta in contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINŢE IN MODA, modul Avansaţi – Cursurile poarta amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de moda care nu mai are nevoie de prezentari. Printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea sa acumuleze noi experienţe in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Aceştia vor face cunoştinţa cu echipe de profesionişti din industrie, intrând in contact cu cei mai in voga designeri români, fotografi si fashion editori. In cadrul workshopurilor de stilism, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match si vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gândit pentru viitorii stilisti, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc sa aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 saptamâni, sunt abordate subiecte despre moda ca industrie, despre felul in care apar tendintele, momentele si designerii importanti ai secolului XX, dar si cum se gândeste un pictorial si un moodboard, cum se lucreaza cu clienti, cum cse construieste look-ul complet al unei persoane de la accesorii si imprimeuri.

MAKE-UP, modul Incepatori Diana Ionescu, make-up artist cu experienţa in fashion, beauty şi avangarda, a avut colaborari cu cele mai prestigioase reviste de moda, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica si All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvaluie cursanţilor ABC-ul unui machiaj sofisticat şi tendinţele in frumuseţe şi ingrijire personala. Cursul permite cursanţilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare şi prin arta machiajului si sa afle ce stil de machiaj li se potriveste si trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

MAKE-UP, modul Avansaţi – Cursul ofera oportunitatea unei specializari profesionale in make-up, acordând la finalul celor 12 sedinţe saptamânale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care işi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in industria de fashion & beauty in cadrul prezentarilor de moda, al şedinţelor foto, in televiziune, in teatru şi in cinematografie. Partener: MALU WILZ – va pune la dispozitia cursantilor kit-urile profesionale de produse de make-up si de skin care pe care se va lucra in cadrul workshop-urilor creative.

HAIRSTYLING

Cursul constituie primul modul de specializare in meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor sa-si transforme pasiunea intr-o cariera de succes in industria de hair-dressing. Sub indrumarea top stilistilor GETT’S Artistic Team, participantii descopera ultimele tendinte in coafura si styling profesional, invata legile de colorimetrie si tehnicile de haircut si isi formeaza mâna realizând o colectie de coafuri si tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practica in cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participantii vor obtine diplome acreditate

RELAŢII PUBLICE Ioana Manoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultaţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicarii, având peste 12 ani de experienţa in domeniul relaţiilor publice. Cursul Ioanei este destinat atât profesionistilor, cât si celor care aspira la o cariera in relaţii publice. In cadrul celor 12 saptamâni, cursanţii vor fi introduşi in secretele relaţiilor publice si vor invata cum sa scrie o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsabily, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente si sa rezolve rapid crize de imagine.

COMUNICARE ONLINE – Bogdana Butnar, Industry Manager la Google România, iti pregateste un curs complet unde vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea succes in mediul online: informatii esentiale despre planificarea comunicarii online, online branding si creativitate pe Facebook, Twitter si pe bloguri, performace marketing si social media, strategii smart de promovare si tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare si de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la unul dintre cei mai influenti si respectati oameni de strategie din advertisingul digital cum poti sa obtii vizibilitate si trafic de calitate pe Internet si cum poti sa folosesti mediul virtual ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brandului personal.

DESIGN INTERIOR  Arh. Irina Neacsu este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”. Cursul sau ofera ocazia de a invaţa şi a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lânga workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectura consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioara si vor descoperi tendinţele actuale de home & deco.

FOTOGRAFIE – Numele lui Cornel Lazia este mereu in atentia celor captivaţi de fotografie. Alaturi de Cornel, cursanţii se vor iniţia in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. De-a lungul celor 12 saptamâni de workshopuri de tehnica şi arta fotografica, cursantii vor invaţa pas cu pas de la un fotograf profesionist cum sa lucreze cu toate setarile aparatului foto si care sunt ingredientele unui cadru perfect. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersând si dezvoltându-si tehnicile in conditii de studio si outdoor.

 „In aprilie incepem oficial inscrierile pentru cea de-a sasea editie a cursurilor after work. Suntem nerabdatori sa cunoastem si sa urmarim evolutia celei mai noi generatii de cursanti care va face parte din comunitatea de viitori profesionisti formata la DallesGO. Experienta de la cursuri este un challenge, profesorii de top isi iau in serios rolul de mentor, continutul cursurilor este foarte actual si raspunde provocarilor de natura profesionala, obiectivul nostru fiind de a ne perfecţiona in excelenţa pe care o livram cursanţilor in fiecare sezon. ”, declara Cristian Banica, brand manager Universul DallesGO.

Vizualurile din noua campanie Universul DallesGO au fost realizate de unele dintre cele mai creative nume din zona industriilor creative: concept & styling – Ovidiu Buta, make-up – Diana Ionescu, photo – Ionut Staicu. Echipa de creatie a lucrat cu Monika Hederova, model de talie internationala.

Cursurile presupun 12 intâlniri saptamânale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor sa nu işi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii.

Inscrierile se pot face pâna la data de 10 mai 2013, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO impreuna cu un prieten este oferita o reducere de grup de 20%.

Inscrieri: www.dallesgo.ro    |    0769 041 711    |   Str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. II, zona Universitate

 

Related posts

Expozitie de instalatie

Adina Meyers

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, expozitie pop-up dedicata creativilor

Adina Meyers

Noile tehnologii si inovatii „in actiune” la BIFE-SIM 2014

Adina Meyers