Home

Sugestii de amenajare pentru un hol fermecător

Ți s-a întâmplat și ție ca aproape de fiecare dată când treci pragul unei locuințe să te „întâmpine” un hol întunecat și ostil? Ei bine, acest lucru nu trebuie să fie valabil și pentru casa ta. Rupe bariera amenajărilor convenționale și oferă holului de la intrare un aspect fermecător.

Vestea bună este ca poți crea un decor vesel în foarte multe moduri. De exemplu, poți zugrăvi pereții într-o culoare tonică – verde sau portocaliu. O altă varianta ar fi să optezi pentru un mobilier colorat sau pe care să îl vopsești. Dacă efortul ți se pare prea mare, acoperă unul dintre corpurile de mobilier cu tapet sau cu stickere.

Accesoriile vestimentare sunt, de asemenea, o variantă demnă de luat în calcul. Dacă deții dulapuri cu rafturi deschise poți expune articole de îmbrăcăminte colorate sau câteva accesorii (eșarfe, pălării, etc.).

Cine spune că holul nu este o „gazdă” bună pentru decorațiuni? Dacă acest spațiu este generos, expune cât mai multe obiecte de decor. Ramele foto sau tablourile cu imagini reprezentând flori, de exemplu, vor schimba semnificativ imaginea holului.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cum îți protejezi telefonul mobil în perioada de vară? Sfaturi utile

Adina Meyers

Cum decorăm căminul de Sărbători

Adina Meyers

Akzo Nobel Coatings Romania isi consolideaza pozitia pe sectorul de vopsele premium

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe