LifeStyle

Produse profesionale de curățenie pentru companii

Cele mai importante aspecte pentru întreținerea unei companii trebuie să fie igiena și curățenia. Igiena corespunzătoare este esențială în orice tip de companie, dar mai ales în cazul celor care se ocupă cu producerea și vânzarea de produse alimentare, băuturi, medicamente sau alte produse de consum. Este nevoie de un mediu de lucru curat, care să impiedice formarea de bacterii. De accea, curățarea și dezinfectarea acestor spații trebuie făcută constant, zilnic sau săptămânal.

Mizeria dar și bacteriile se pot aduna cel mai mult pe podele și pe anumite aparate cu care se lucrează, iar pentu o bună curățare a acestora, este nevoie de detergenți profesionali care să înlăture murdăria de orice fel și să lase suprafețele curate. Alături de echipamenele corespunzătoare, eficiența curățeniei va fi foarte mare.

Automatizarea, sau mai bine zis introducerea de dispozitive electrice în procesele de curățare simplifică cu mult sarcina personalului desemnat. Clasicele mopuri au fost înlocuite cu monodiscuri sau în cazul spațiilor mai mari, cu aparate de dimensiuni mai mari, adevărate mașinarii de curățare care pot fi operate cu ușurintă. Comparativ cu un simplu mop, un monodisc este acționat de către un motor puternic, iar cu o perie corespunzătoare poate curăța orice tip de mizerie și mai mult decât atât, poate lustrui eficient suprafețele pretențioase. Astfel, acestea sunt perfecte pentru companiile în care se lucrează cu diverse materiale și unde este inevitabil să apară mudărie, pe podele sau în orice alte spații.

Cea mai performantă gamă de produse pentru menținerea standardelor înalte de curățenie sunt produsele Tork, destinate uzului profesional, în spații în care utilitatea este îmbinată cu tehnlogia. Dozatoare, uscătoare pentru mâini, coșuri de gunoi special create pentru nevoile personalului, produse de curățenie și igienizare și detergenți profesionali.

Mai mult decât atât, pentru a evita pătrunderea murdăriei în interiorul clădirilor, mai ales când vremea de afară este urâta, este recomandat să se foloseasca covorașe profesionale pentru exterior. Acestea sunt special construite pentru a rezista la factorii de uzură externi și sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.  De asemenea, acest tip de covorașe este extrem de rezistent la trafic intens. Aceste covorașe profesionale asigură o igienizare perfectă a spațiilor și o curățare de lungă durată, sunt rezistente și foarte practice.  Covorașele sunt realizate din materiale foarte rezistente la uzură, atât la interior cât și la exterior, la un grad de murdărie ridicat și la un trafic intens. Astfel, puteți alege dintr-o gamă foarte variata de ștergătoare profesionale pentru picioare, covorașe absorbante, covorașe din aluminiu sau covorașe personalizate cu logo. În plus, covorașele personalizate cu logo reprezintă un plus de imagine pentru companii, facând parte din campanii de creștere a vizibilității în fața clienților.

Gamele de produse profesionale sunt destinate oricărui tip de spațiu și afacere, fie că este vorba de centre comerciale, centre medicale, saloane de înfumusețare, hoteluri, birouri, baruri, restaurante sau benzinării. Acestea sunt esențiale pentru menținerea unui mediu curat, aerisit și mai ales apreciat, atât de clienți, cât și de angajați și de alți parteneri de afaceri.

Related posts

Romania libera lanseaza Ghidul Gradinitelor 2011

Adina Meyers

Sistemul de control ale accesului – utilizare și funcționalitate

Adina Meyers

O lume complet noua pentru casa ta!

Adina Meyers