LifeStyle

Somnul bun, datorat calitatii la puterea a 3-a

Inca din timpuri apuse se foloseste sintagma „calitatea primeaza”. De asemenea, spunem ca este ideal sa avem parte de momente de calitate, acest deziderat fiind folosit drept urare pentru zilele de nastere. Iar daca vorbim de un somn de calitate, acesta nu va fi posibil fara ca materialele din care sunt alcatuite produsele de dormit sa fie, desigur, cat mai calitative.

Green Future va ofera trei produse calitative de dormit, care impreuna compun pachetul Ergo Relax Memory. Exista o expresie, „calitatea costa”, insa vis-a-vis de acest pachet, raportul calitate – pret este unul deosebit. Astfel, este o solutie adaptata oricarui buget, avantajoasa si economica.

Produsele de dormit, daca sunt de calitate, devin produse de visat

Asadar, „postamentul” pe care se poate naste un somn cum numai in vise ti l-ai imaginat este salteaua produsa din materiale atent alese pentru un somn odihnitor. De asemenea, ceea ce o perna produsa din material de calitate va emana prin toti porii va fi imaginea unei doamne respectabile, demna de toata admiratia si recunostinta. Totodata, duhul protector, cel care te ajuta sa te concentrezi asupra somnului, fara sa-ti pese de ce se intampla in jurul tau, este pilota Home Basics, formata din material de calitate.

***

SALTEAUA Ergo Relax Memory este croita special pentru cei care se plang de dureri ale coloanei vertebrale sau ale muschilor acesteia. La cei 16 cm de Poliuretan Green Therm Indeformabil se adauga 2 cm Green Therm Memory HD, rezultatul constand in optimizarea pozitiei corpului pe tot parcursul somnului, obtinand o pozitie corecta de somn din punct de vedere medical.

Rolul stratului generos de spuma Memory este de a elibera punctele de presiune în timpul somnului, fiind gandit ca element cheie de ameliorare a durerilor coloanei cervicale. Aceste detalii in alegerea produselor de dormit, pentru ca indica calitatea de care meriti sa te bucuri.

***

PERNELE hipoalergenice din pachetul Ergo Relax Memory sunt economice, durabile si tratate anti-microbian. Umplutura cu vata din fibra siliconica sintetica este roluita; roluirea este importanta deoarece asigura o elasticitate corecta a pernei si evita aglomerarea din interior. Fibra siliconica are aer in interiorul micro-sferelor de polyester; acest lucru este important pentru ca pernele sa poata fi voluminoase si usoare in acelasi timp, deci confortabile. Pernele au o densitate constanta pe suprafete, acest aspect fiind important pentru a asigura o sustinere corecta a gatului. Husele din policoton asigura o ventilatie buna in timpul somnului, ceea ce o sa va ajute respiratia.

***

PILOTA Home Basics este umpluta cu puf siliconic, iar husa este realizata din policoton. Este extrem de confortabila si usoara, factori ce o transforma in alegerea perfecta pentru un somn odihnitor. De asemenea, pilota este tratata special impotriva acarienilor, pentru a evita problemele tenului sensibil, si nu numai.Tratamentul antialergic aplicat pilotei, ajuta la protejarea organismul impotriva efectelor nefavorabile ale posibilelor alergii, indiferent de varsta.

*** Vrei sa fii expert in arta somnului confortabil?

Primul pas este sa intelegi cat de importanta este calitatea materialelor care alcatuiesc produsele de dormit. Green Future tine cont de sanatatea ta si confortul tau si foloseste exclusiv materiale de calitate. Tine cont si tu!

Mai multe detalii aici

Related posts

Schüco câștigă șase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards

Adina Meyers

Top 10 fructe care te ajuta sa scapi de raceala

Adina Meyers

Rocăria, un plus de valoare pe care o poţi aduce grădinii

Adina Meyers