LifeStyle

Hotpoint lanseaza gama compacta Luce 45 cm

Noua gama compacta Luce 45 cm de la Hotpoint a fost conceputa pentru a oferi mai multe posibilitati culinare si a personaliza bucataria, oferind astfel o noua dimensiune tehnologiei si punand accentul pe stilul fiecarei case.

Cuptorul cu microunde combi si cel cu abur au fost create pentru a fi in pas cu ultimele trenduri, dar si cu metodele traditionale de gatire. Masina de cafea si racitorul de vin au fost concepute pentru a satisface rigurozitatile celor mai pretentiosi consumatori de cafea si vin. Toate aceste elemente reprezinta filosofia integrabila a gamei Luce si se pot potrivi in orice ambianta ca adevarate accesorii practice si estetice.

Cuptorul cu microunde multifunctional

Cuptorul cu microunde Hotpoint combina avantajele a doua stiluri diferite de gatit: microwave si traditional. Rezultatele obtinute sunt excelente si este economisit si timp. Functiile microunde, ventilatie si grill permit executia unui proces culinar rapid si versatil. Desi redus ca dimensiuni, cuptorul cu microunde Luce 45 cm are o capacitate de 40 de litri si ofera mai multe optiuni de preparare a alimentelor. Timpii de gatire si metodele sunt selectate cu ajutorul interfatei electronice. Cuptorul cu microunde Luce dispune, de asemenea, de programe de decongelare, programe automate de gatire si functia quicks-start care usureaza interactiunea consumatorului cu produsul. Gama Luce include, de asemenea, modele compacte de 38 cm.

Cuptorul cu abur

Cuptorul cu abur de la Hotpoint este ideal pentru oricine doreste sa savureze aromele naturale oferite de metoda gatirii cu abur, ce confera un rezultat sanatos si nu altereaza structura nutritiva a alimentelor, pastrand vitaminele si mineralele din mancare.

Preparatele pregatite cu ajutorul cuptorului cu abur Hotpoint prezinta o imbogatire a caracteristicilor organoleptice. Prin ajustarea umiditatii si a temperaturii carnea, pestele si legumele pot fi pregatite crocant fara a fi uscate, astfel, dressing-ul nu mai este necesar.

Luce Coffee Machine

Masina de cafea Hotpoint Luce ofera espresso-ul ideal multumita rasnitei de cafea si tehnologiei inglobate in acest produs. Cu ajutorul display-ului intuitiv LCD, nivelul de macinare sau nivelul de presiune pot fi ajustate pentru a obtine 5 tipuri de cafea diferite. Masina de cafea poate incalzi rapid laptele pentru un cappuccino cremos, dar si apa pentru o infuzie de ceai. Curatarea se face automat, iar masina poate procesa cafea boabe, dar si cafea macinata.

Luce Wine Cellar

„Pivnita’’ de vin Hotpoint Luce 45cm este un accesoriu indispensabil pentru adevaratii cunoscatori, iar designul acesteia permite parametrii optimi de stocare si maturare a vinului. Termostatul electronic poate fi ajustat si poate mentine temperatura uniforma de la 4° la 18° C. Usa de sticla anti-UV protejeaza vinul de lumina, iar lipsa vibratiilor asigura stabilitate. Sistemul anti-condens si compartimentul etans garanteaza un nivel optim al umiditatii, iar ventilatia este optimizata pentru orice tip de vin.

Mai multe informaţii pot fi accesate si pe www.hotpoint.ro.

 

Related posts

Reţeta originală de biscuiți Eugenia. Uite cum se făceau de fapt la începuturi – VIDEO

Adina Meyers

Ieși din tipare! Adoptă o iguana ca animal de companie!

Adina Meyers

PROGES da startul Targurilor de Covoare

Adina Meyers