Home

Solutiile profesionale Sika, si in gama SikaHome de adezivi si mortare specializate pentru finisarea si amenajarea casei

Te gandesti sa iti renovezi locuinta? Daca de ceva timp planuiesti o lucrare completa de amenajare pentru casa ta trebuie sa stii ca fiecare etapa din cadrul unui astfel de proiect este foarte importanta.

Pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii atunci cat vine vorba de amenajarea casei tale, Sika a creat gama de mortare si adezivi speciali SikaHome ce cuprinde produse profesionale pentru fatade, placari si finisaje interioare sau exterioare.

In cazul in care iei in calcul o termoizolare a locuintei, noii adezivi pentru termosisteme din gama SikaHome – SikaHome Insulate Polystyrene si SikaHome Insulate Mineral Wool – au fost creati special pentru a asigura o lipire profesionala a placilor termoizolante din polistiren expandat, respectiv din vata minerala bazaltica sau polistiren extrudat, pentru aplicatiile interioare sau exterioare.

Cand vine vorba de montarea placilor ceramice, specialistii Sika iti recomanda adezivii speciali SikaHome Tilebond Ceramic si SikaHome Tilebond Flexible, ambele produse dispunand de o consistenta extra-fina care asigura o placare precisa, pentru toate tipurile de placi ceramice cu dimensiuni cuprinse intre 5×5 cm si 40×40 cm.

Daca optezi pentru placarea cu piatra naturala, SikaHome Tilebond Natural Stone, un adeziv special creat pentru lipirea acesteia, pe baza de ciment alb, este produsul ideal. Acesta poate fi folosit atat in interior, cat si in exterior, pentru aplicatiile verticale si orizontale, putand fi utilizat si pentru lipirea caramizii din sticla sau a clinkerului.

Finisarea peretilor este, de asemenea, o etapa esentiala in amenajarea locuintei, ajutand la realizarea unei lucrari superioare atat din punctul de vedere al calitatii, cat si a durabilitatii.In acest sens, noul glet de ipsos pentru interior, SikaHome Level Gypsum, ajuta la finisarea usoara si rapida a straturilor din tecuiala sau tinci, la netezirea straturilor cu granulatii superioare, cat si la repararea defectelor locale ale suprafetelor.

Mai multe detalii despre noile produse din gama SikaHome, dar si despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro.

 

 

Related posts

Cum se construieste un semineu

Adina Meyers

Silence was the main theme at Maison&Objet Paris fair

Adina Meyers

City of Helsinki illuminated once again

Adina Meyers