Home

Pentru o curățare în profunzime a canapelei sau a saltelei tale, apelează la o firmă specializată

Canapeaua și salteaua sunt mai mult decât niște simple piese de mobilier, acestea asigură confortul unei case. Sunt predispuse să adune praf, alergeni, pete, chiar și bacterii, iar asta îți poate afecta curățenia casei, dar și sănătatea. 

Aspiratul și curățarea fiecărei pete poate ajuta la păstrarea aceluiași aspect, dar află că nu sunt de ajuns dacă vrei să obții o curățare în profunzime. Curățarea profesională făcută de o firmă specializată le va reda acestora prospețimea și igienizarea de care au nevoie.

De ce este necesară curățarea profesională?

Expertiză și echipament profesional

O firmă profesională de curățenie are expertiza și echipamentele pentru a curăța în detaliu orice tip de saltea sau canapea. Experții folosesc aspiratoare profesionale cu injecție-extracție și soluții prietenoase cu mediul care intră în profunzimea țesăturii. Cu astfel de metode vei scăpa chiar și de cele mai dificile mirosuri și pete. 

Beneficii pentru sănătate

Știai că salteaua ta poate să găzduiască milioane de acarieni? Aceste creaturi se observă doar la microscop și le place să se adăpostească în medii umede, calde și se hrănesc cu celulele de piele moartă. Acarienii pot declanșa alergii, astm și alte probleme respiratorii. Similar și în canapele se pot strânge bacterii sau chiar mucegai, mai ales în casele cu animale sau copii. Curățarea profesională nu doar că va elimina aceste pericole pentru sănătate, dar va prelungi durata de viață a pieselor de mobilier păstrându-le în cea mai bună condiție.

Timp și eficiență

Curățarea în profunzime te costă timp și multă răbdare. Să faci asta de unul singur poate fi copleșitor și nu e sigur că vei avea rezultate satisfăcătoare. Programează curățarea canapelei sau a saltelei fără ca timpul tău liber să aibă de suferit.

Procesul de curățenie 

Inspecție și evaluare

Când angajezi o firmă de curățenie primul pas constă în inspecția și evaluarea canapelei și saltelei. Experții identifică tipul de material, gradul de murdărie și de pete, și orice alte îngrijorări mai ai. Acest pas este important pentru că îi ajută să aleagă cea mai potrivită metodă de curățare.

Tehnici de curățare în profunzime 

Profesioniștii unei firme de curățenie folosesc nenumărate tehnici în funcție de nevoile piesei respective. Pentru canapele o metodă destul de populară este curățarea în profunzime prin metoda injecție – extracție. Se injectează în material o soluție compusă din apă caldă și agenți de curățare, și mai apoi se scoate împreună cu mizeria din interior. 

Cum alegi firma de curățenie potrivită?

Reputație și recenzii

Certificări și experiență

Tehnici prietenoase cu mediul

Canapeaua și salteaua sunt niște investiții care îți asigură confort pe toată durata vieții. Dacă vrei să le ai în cea mai bună condiție optează pentru serviciile unei firme de curățare profesională. O astfel de companie îți oferă expertiză, echipament și o curățare în detaliu, asigurându-ți un mediu sănătos. 

Extinde durata de viață a canapelei și a saltelei tale și nu lăsa pe nimeni să le curețe superficial. Alege o firmă specializată face diferența: Mr. Magic.

Related posts

Idei pentru reciclarea creativa a anvelopelor uzate

Adina Meyers

„O nouă maree verde”: algele au invadat litoralul românesc – FOTO

Adina Meyers

Let the Sun Shine In!

Adina Meyers