În luna iulie, canicula se instalează de la primele ore ale dimineții, însă pe șantiere munca e în toi. Meșterii își aleg materialele din timp și cu grijă, astfel încât să aibă totul la îndemână și să poată începe ziua de lucru în forță. 

Construiești, renovezi sau amenajezi? Urmează exemplul specialiștilor și aprovizionează-te inteligent! În catalogul Brico Dépôt din perioada 16-29 iulie vei găsi produse esențiale pentru proiectele tale: de la cimenți, gleturi, ipsos, șape sau mortare și până la plăci de gips carton, tencuieli și finisaje pentru fațadă.  

Una dintre surprizele acestui catalog, atât pentru profesioniști, cât și pentru orice pasionat DIY, o reprezintă sculele Magnusson cu garanție pe viață. E timpul să-ți înnoiești trusa de scule!

Cumperi în cantități industriale? Aplică pentru cardul Brico Dépôt și beneficiezi de transport gratuit pentru cumpărături de peste 5.000 lei, retur fără bon fiscal în termen de 90 de zile, facturare rapidă și acces în avans la ofertele din depozit.

Ai ridicat construcția, dar pare că lipsește ceva? Nu uita de învelitoare! Țiglele metalice și cele din beton sunt alegeri potrivite pentru orice situație, și le găsești la Brico Dépôt la preț de depozit. Temperaturile ridicate, vântul puternic și grindina sunt suportate excelent de aceste învelitori, iar modelele și culorile sunt atât de variate încât este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău!

Un pont de la Brico Dépôt: poți schimba aspectul curții cu doar trei elemente de noutate – ușa de garaj basculantă, dalele speciale pentru trafic auto și porțile metalice cu panou plin vor actualiza estetica spațiului exterior. În luna iulie, le poți găsi pe toate la Brico Dépôt!

Catalogul din această perioadă aduce noutăți în zona de mobilier pentru baie, combipack-uri, uși metalice, cabine de duș, chiuvete de bucătărie și hote pentru aragaz, dar și produse semnalizate cu indicatorul  „Stop Preț” –  betoniera de 180 litri, roaba profesională, vopsea lavabilă de interior, gresie, faianță, parchet laminat și pompa submersibilă pentru grădină.

„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.

Related posts

Care sunt actele necesare la înscrierea în Programul “Casa Verde Plus”

Adina Meyers

De ce e bine sa hidroizolezi baia si cum se face

Adina Meyers

Proiectorul cu led – avantaje multiple fata de alte corpuri de iluminat

Adina Meyers