LifeStyle

Talentul îți poate aduce un curs de Design de Interior

Atelierele ILBAH lansează un concurs dedicat pasionaților de design de interior care își doresc să activeze în acest domeniu. Marele premiu este un curs autorizat de Decorator Interioare, în valoare de 2.200 de lei, acreditat de Ministerul Muncii.

Îți place să te joci cu formele și culorile? Simțul estetic este una dintre calitățile pe care ceilalți ți le admiră? Visezi să decorezi interioare de poveste? Atunci trebuie să participi la acest concurs, care îți poate aduce nu doar recunoașterea talentului tău, ci și un curs care să te ajute să te perfecționezi în acest domeniu, având o diplomă recunoscută național și internațional. 

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs?

Tot ce ai de făcut este să trimiți aici maximum 4 fotografii care să ilustreze o amenajare făcută de tine, alături de descrierea proiectului în cateva cuvinte. Proiectul poate fi reprezentat de o locuință în ansamblu, o cameră, un balcon, un spatiu de relaxare. Nu trebuie să-ți faci griji în privința execuției, deoarece acest concurs este dedicat exclusiv amatorilor și pasionaților de design de interior.

Startul la depunerea proiectelor se dă pe 15 iulie, iar prima etapă a concursului se incheie pe 15 august 2016. În a doua etapă, arhitecții de la Atelierele ILBAH vor selecta proiectele cele mai interesante care vor ajunge în finala concursului. Astfel, în perioada 26 august-15 septembrie, publicul va avea ocazia să voteze pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH proiectul de amenajare preferat. Câștigător va fi declarat proiectul cu cele mai multe like-uri și va fi anunțat pe 16 septembrie 2016.

Despre premiul concursului SHOW YOUR TALENT – INTERIOR DESIGN CONTEST

Câstigatorul concursului va avea ocazia să participe la unul dintre cele mai de succes cursuri organizate de Atelierele ILBAH, cursul de Design Interior. Cu ajutorul trainerului arh. Miruna Ardelean, timp de 10 săptămâni, va învăța care sunt regulile după care se ghidează un designer în amenajarea spațiilor interioare, cum să foloseasca culorile și texturile potrivite, precum și multe alte secrete ale acestei frumoase meserii. Cursul, acreditat de Ministerul Muncii, include vizite la furnizori de mobila și decorațiuni, precum și realizarea de proiecte 2D și 3D astfel încât, la absolvire, câștigătorul va fi pregatit/ă să amenajeze orice spațiu de locuit.

Descrierea pe larg a etapelor concursului SHOW YOUR TALENT – INTERIOR DESIGN CONTEST, împreună cu Regulamentul pot fi consultate aici.

Nu rata ocazia de a face visul tău să devină realitate! Fii următorul designer de succes!

Cursul coordonat de arh. Miruna Ardelean a început în mai 2013 și, până în prezent, primul modul a fost absolvit de peste 500 de cursanți. Drumul lor spre definitivarea meseriei de Decorator Interioare nu s-a oprit aici, cei mai mulți continuând cu modulele de specializare, dar și cu alte cursuri din domeniul designului interior. Toate aceste cursuri și programe de training oferite de Atelierele ILBAH ce țin de domeniul designului interior cumulează peste 1 an de studiu.

Mereu mi-am dorit să urmez o carieră în acest minunat domeniu [Design Interior]. Am venit la cursul de Design Interior doar cu ce simțeam, ce intuiam, cu ce am fost înzestrată nativ. Am învățat atât de multe lucruri datorită arh. Mirunei Ardelean, care este un profesor extraordinar. De când am terminat cursul, prietenii mei m-au abordat să ii ajut în diverse amenajări și au fost foarte mulțumiți de sfaturile și de propunerile mele”, a declarat cântăreața Anca Țurcașiu, care a urmat cursul de Design Interior la Atelierele ILBAH.

Despre Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH a luat ființă în 2012 din nevoia de a reinventa sistemul de formare profesională din Romania și se adresează în egală masură celor care doresc să se perfecționeze într-un anumit domeniu, dar și celor vor să facă din pasiunea lor un business de succes.

Atelierele ILBAH organizează o gamă variată de cursuri de formare profesională: de la Design Interior și Vestimentar până la Relații Publice și Contabilitate. Toate cursurile se bazează pe latura practică și pe proiecte individuale sau de grup. De asemenea, cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei cu certificate recunoscute național și internațional.

Related posts

Fântâna Miorița este redeschisă în urma finalizării lucrărilor ample de reabilitare

Adina Meyers

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace lanseaza cel mai nou concept de targuri de lux: Noblesse Palace Luxury Fairs

Adina Meyers

Savoare si arhitectura culinara

Adina Meyers