Secretul păstrării casei în deplină curățenie și ordine este indelpinirea zilnică a unor sarcini simple, astfel încât dezordinea și igiena să nu scape niciodată de sub control.
Daca v-ați săturat să petreceți sâmbăta făcând curățenie e timpul să schimbați acest lucru și să urmăriți aceste “trucuri” pentru a menține casa în perfecta curățenie și ordine:

Sfatul 1: Faceti patul

Fiind cea mai vizibila parte din dormitor, un pat nefăcut face că întreagă camera să para dezordonata. Daca împăturitul și aeristul așternuturilor nu este un lucru potrivit pentru dumneavostra e timpul să treceți la o pătură cu husa detașabilă care se schima rapid.

Sfatul 2: Spalati vasele in fiecare zi

Goliți mașina de spălat vase în fiecare dimineața.Golirea mașinii de spălat vase facilitează menținerea unei case curate, deoarece vasele murdare nu vor trebui să stea în chiuveta sau pe blat.Daca nu aveți mașină de spălat vase puteți spală vasele imediat după ce ați mâncat.

Sfatul 3: Curatati de fiecare data dupa ce gatiti

Blaturile murdare atrag dăunătorii și iți fac bucătăria să arate îngrozitor.Imediat după ce ați terminat de gătit curățați temeinic blaturile de lucru,chiuveta și vasele.

Sfatul 4: Spalati rufele murdare in mod regulat

Formați-vă un obicei prin care să puneți zilnic la spălat rufele murdare.Daca mașină de spălat poate fi programata, setați-o să termine programul exact înainte să veniți acasă.

Sfatul 5: Sortati si reciclati hartia cat mai curand posibil

Posta,facturile, pliantele, cataloagele primite prin posta trebuiesc sortate în fiecare zi.Mutați facturile într-un sertar și aruncați celeltale harții imediat după ce le-ați citit.

Sfatul 6: Folositi covoare dezinfectante profesionale.

Plasați la intrare covoare de șters pantofii profesionale.Acestea vor împiedică pătrunderea mizerie, bacteriilor și virușilor în interiorul locuinței

Sfatul 7:Puneti lucrurile inapoi imediat dupa ce le folositi.

Formați-vă un obicei prin care să mențineți ordinea lucrurilor în casa. Imediat după ce ați terminat de folosit un lucru puneți imediat înapoi la locul lui. Durează doar 2 secunde.

Sfatul 8: Pastrati produsele de curatenie in locul unde le utilizati.

Plasați produse de curățenie în bucătărie,bai etc..pentru a fi la îndemăna în orice moment al zilei.

Sfatul 9:Folositi produse de curatenie profesionale

Folosind soluții profesionale de curățenie vă veți ușură munca semnificativ. Și rezultatul final al curățeniei vă fi unul excepțional.

Sfatul 10:Rutina de curatenie:

Creați atât un program zilnic de curățenie cât și unul săptămânal. Astfel încât curățenia să fie zilnic o rutină de câteva minute. În acest fel nu veți mai simți curățenia că pe o corovadă.

Related posts

Casele care cresc intr-o saptamana cat altele intr-un an

Adina Meyers

Luna cadourilor si in imobiliare

Adina Meyers

Un sistem inovator de incalzire care scade facura cu 80%

Adina Meyers