LifeStyle

Solutii durabile si inovatoare

Necesitatea gasirii unor solutii de economisire a energiei este mai acuta ca oricand. In acest scop, DuPont propune sisteme de ecranare climatica, cu membrane permeabile si membrane ce permit controlarea trecerii vaporilor.

Rezultatul: cladiri uscate, eficiente energetic, cu un climat interior confortabil, fara igrasie si cu pierderi foarte mici de aer.

Astazi, multe cladiri rezidentiale moderne sunt realizate, de regula, din cadre usoare, din metal sau lemn, si multe panouri din sticla. Pentru solutionarea problemei acumularii caldurii in aceste cazuri, DuPont propune panouri subtiri, instalate in interiorul peretelui alaturi de placile din ipsos, care functioneaza ca un burete ce absoarbe caldura pe timpul zilei si o elibereaza noaptea. De asemenea, pentru producerea energiei, solutia o reprezinta celulele voltaice care, in plus, asigura protectia impotriva razelor solare.

Related posts

Ediția aniversară Astra Film Festival 2018 a început – mii de oameni în public și invitați din întreaga lume sărbătoresc 25 de ani de film documentar la Sibiu

Adina Meyers

Hartie de unica folosinta pentru igiena si sanatatea ta

Adina Meyers

Purificatorul de aer vital pentru un mediu curat în apartament

Adina Meyers