Image default
LifeStyle

Solutii durabile si inovatoare

Necesitatea gasirii unor solutii de economisire a energiei este mai acuta ca oricand. In acest scop, DuPont propune sisteme de ecranare climatica, cu membrane permeabile si membrane ce permit controlarea trecerii vaporilor.

Rezultatul: cladiri uscate, eficiente energetic, cu un climat interior confortabil, fara igrasie si cu pierderi foarte mici de aer.

Astazi, multe cladiri rezidentiale moderne sunt realizate, de regula, din cadre usoare, din metal sau lemn, si multe panouri din sticla. Pentru solutionarea problemei acumularii caldurii in aceste cazuri, DuPont propune panouri subtiri, instalate in interiorul peretelui alaturi de placile din ipsos, care functioneaza ca un burete ce absoarbe caldura pe timpul zilei si o elibereaza noaptea. De asemenea, pentru producerea energiei, solutia o reprezinta celulele voltaice care, in plus, asigura protectia impotriva razelor solare.

Articole similare

Tort crocant cu crema de castane si pere

casamea.ro

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala de la Electrolux iti returneaza costul aferent consumului de energie pentru primul an

casamea.ro

Tot mai multi romani cauta ferestre cu sticla multifunctionala

comunicat de presa

Lasă un comentariu

1 × one =