LifeStyle

Lansarea site-ului Global Mindscape

Site-ul isi propune sa devina un instrument util pentru cei care isi doresc sa experimenteze cultura intr-un mod dinamic, inedit, inventiv si participativ. 

Reflectand activitatile companiei romano-australiane Global Mindscape, care are ca obiectiv principal explorarea culturii vizuale in multitudinea aspectelor sale, site-ul  este alcatuit din sectiunile Cultura vizuala, Proiecte si Media. Sectiunea intitulata Cultura vizuala cuprinde, de exemplu, informatii despre cursurile si atelierele practice pe care Global Mindscape le organizeaza pentru parinti cu copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani in diverse locatii din Bucuresti. In luna decembrie acestea se desfasoara atat la Anaid Art Gallery, in cadrul expozitiei WoMen’s World – Polish Experimental Engraving, cat si la Muzeul National de Arta Contemporana, in The Golden Flat & Co. Cea din urma expozitie va gazdui, de asemenea, o prezentare dedicata grupei de varsta 13-17 ani si programata pentru ziua de sambata, 18 decembrie, ora 11.00.

Sectiunea Proiecte descrie proiectele culturale in care Global Mindscape s-a implicat incepand din luna august 2010, cand a fost infiintata.  Mentionam proiectul Materie & istorie, conceput de Anca Benera, in cadrul caruia compania a colaborat la realizarea unor ghidaje audio despre monumente disparute din Bucuresti. Un aspect inedit pentru Romania este faptul ca ghidajele audio in limba engleza pot fi ascultate direct de pe site la sectiunea Media.

Nu in ultimul rand, Galeria foto din ultima sectiune va invita, prin fotografiile realizate de Christopher Wood, la o calatorie virtuala prin diverse locuri mai mult sau mai putin exotice – de la Italia, Spania, Franta sau Bulgaria, pana la Maroc, Tunisia, Turcia, Iran, Uzbekistan, India, China.

Aria vasta de activitati pe care le desfasoara Global Mindscape se sprijina pe experienta bogata a celor trei coordonatori, Angelica Iacob, Doina Anghel si Cristopher Wood, dar si a colaboratorilor acestora.

Intrucat educatia vizuala pentru diverse categorii de public constituie o prioritate a companiei Global Mindscape, va atasam cateva informatii suplimentare despre activitatile organizate in luna decembrie 2010.

Related posts

Soluții pentru un lifestyle sănătos

Adina Meyers

Franke a oferit echipamentele pentru bucataria de vis de la MasterChef

Adina Meyers

Start EUROPAfest 2015

Adina Meyers