Amenajari Interioare Practic

5 moduri creative de amenajare a holului de la intrare

Spatiul de stocare a holului de la intrare nu mai este un moft, ci devine o necessitate.

In realitate, nu aveti nevoie de multi metri patrati in casa pentru a amenaja functional holul. Sculptarea chiar si a unei mici zone va oferi mai mult spatiu de depozitare si functionalitate.

Urmatoarele idei de depozitare pentru hol sunt destinate caselor de toate dimensiunile. Urmati cateva dintre aceste sfaturi pentru a va transforma intrarea principala intr-o zona care va functiona pentru familia dvs.

 

Folositi cuiere in loc de umerase

Majoritatea dulapurilor de haine au tije sau bari pentru depozitare. Luati in considerare adaptarea dulapului de haine si folositi sistemul de cuier. Carligele sunt mai rezistente pentru agatarea hainelor grele. In plus este mai rapid si mai convenabil sa arunci o haina pe un carlig atunci cand intri in casa.

Incorporati spatii de depozitare

Pentru a va amenaja holul de la intrare puteti opta si pentru dulapuri care au incorporate rafturi de depozitare inchise. Pastrati orice obiect inestetic in interiorul unitatilor inchise pentru a va mentine holul fara dezordine.

Optati pentru un suport de chei

Un alt accesoriu util pentru holul de la intrare. Fie ca il achizitionati din magazine sau il confectionati chiar voi. Suportul de chei va ajuta sa fiti ordonat si chiar daca sunteti grabit veti avea la indemna cheia casei.

Includeti o bancuta

Este poate cel mai functional lucru atunci cand va amenajati holul de la intrare. Trebuie sa recunoastem ca atunci cand ne incaltam ne-ar fi mult mai usor daca ar exista un loc in care ne putem aseza. In plus sub bancuta puteti face noi spatii de depozitare.

Maximizati spatiul vertical

Acest lucru este recomandat mai ales pentru spatiile mici. Asa cum spuneam anterior, o casa mica nu ne impiedica sa ne amenajam functional holul de la intrare. Nu subestimati functionalitatea spatiilor inalte. Puteti amplasa rafturi in care sa depozitati lucruri, include si o bancuta si chiar sa il adaptati stilului casei voastre cu cateva accesorii.

 

Related posts

Cum să alegi un covor potrivit pentru locuinţa ta

Adina Meyers

Masina de spalat vase – avantaje și dezavantaje

Adina Meyers

Omnires – colecția Contour de Paulina Shacalis

Adina Meyers