LifeStyle

Solutii compacte de la Electrolux: plite cu inductie, vitroceramice sau cu gaz

Inspirata de aparatura din bucatariile profesionale, gama de plite compacte Electrolux ofera solutii flexibile pentru a satisface pana si cele mai variante nevoi in bucatarie, chiar si in spatii restranse.

Furnizor al aproape 50% dintre bucatariile restaurantelor cu stele Michelin din Europa, Electrolux cunoaste indeaproape cerintele celor mai exigente bucatarii din lume. De aceea, Electrolux beneficiaza de o pozitie unica, ce-i permite sa adapteze tehnologia de top a echipamentelor profesionale in electrocasnice de calitate superioara. Astfel, Electrolux face un nou pas in intampinarea nevoilor utilizatorilor casnici prin lansarea la nivel global a unor plite modulare, potrivite pentru bucatariile cu spatii restranse sau atipice.

„Consumatorii sunt in cautarea unor solutii premium pentru gatit, ale caror beneficii nu sunt doar realizarea unor preparate gustoase, ci si folosirea intr-un mod eficient a spatiului disponibil”, declara Carmen Georgescu, Director de Marketing si Comunicare Electrolux Romania. „Avand doar 30 de cm in latime, gama de plite compacte Electrolux indeplineste aceste criterii, facand timpul petrecut in bucatarie mai placut si plin de satisfactii.”

Solutii compacte – plite cu inductie, vitroceramice sau cu gaz

Cu o latime de 30 de cm fiecare, acest sistem modular de plite ofera rezultate maxime intr-un spatiu minim. Acestea pot fi montate impreuna sau separat, venind in intampinarea cerintelor bucatariilor casnice, fie ca este vorba de efectul flacarii traditionale, aspectul minimalist al plitei vitroceramice si controlul precis al temperaturii oferite de plita cu inductie.

Design scandinav – functionalitate, siguranta si estetica

Toate plitele din gama au fost proiectate pentru a satisface nevoile bucatarilor profesionisti care, desi au optat in mod traditional pentru gaz, incep sa foloseasca din ce in ce mai multi inductia din ratiuni de viteza si precizie – puterea obtinuta cu ajutorul procesului magnetic este concentrata pe vas astfel incat caldura sa nu se piarda. Mai mult, designul fluid le face sa fie usor de integrat in blaturi, oferind un plus de eleganta bucatariei.

Pe langa faptul ca sunt eficiente din punct de vedere energetic, plitele cu inductie sunt sigure si usor de curatat, deoarece nu necesita un interval de racire a suprafetei inainte ca plita sa fie stearsa si pregatita pentru o utilizare viitoare.

Accesorii premiate

Plitele cu inductie Electrolux sunt completate de o serie de accesorii care imbunatatesc rezultatele obtinute in bucatarie. Printre acestea se numara Infinite Plancha Grill si Infinite Wok Set (care permite manevrarea unui wok pe un cadru special realizat pentru plitele cu inductie). De asemenea, un alt accesoriu este setul premiat de oale, tigai si vesela pentru gatit Infinite Chef Collection, realizat in colaborare cu chefii renumiti, care poate fi folosit pe inductie, gaz si plite electrice deopotriva. Acesta a castigat premiul Green Product Design. Mai multe detalii pot fi aflate pe www.electrolux.com

 

 

Related posts

Nurofen pentru copii

Adina Meyers

Saint-Gobain Rigips da startul unui program dedicat arhitectilor

Adina Meyers

Tort de vara racoritor cu rodii

Adina Meyers