LifeStyle

Bosch Electrocasnice promoveaza economisirea resurselor naturale

In calitate de lider in sectorul de electrocasnice din Europa, Bosch joaca un rol important in promovarea aparatelor eficiente din punct de vedere energetic si isi ia in serios responsabilitatea de a-si extinde gama de produse super-eficiente energetic.

Produsele super-eficiente – solutia Bosch pentru protejarea mediului

Conform studiilor GfK, s-a stabilit ca inlocuirea imediata in Germania a tuturor aparatelor electrocasnice cu cele eficiente energetic existente in acest moment pe piata ar reduce consumul curent de energie electrica cu 22 de miliarde de kWh. La IFA 2012, Bosch a prezentat un portofoliu complet de modele de aparate electrocasnice super-eficiente. Ca urmare a eforturilor sale continue de cercetare si dezvoltare, Bosch are acum si mai multe aparate eficiente energetic, precum si produse special create pentru a imbunatati viata clientilor sai.

Un punct de atractie in cadrul IFA a fost prezenta aparatelor frigorifice Bosch din gama SmartCool super-eficiente A+++, care consuma mai putina energie electrica decât un bec economic. Un bec economic de 18W consuma 157,68 kWh pe an, in timp ce  modelul Bosch KGE36AW40 din gama SmartCool consuma doar 149 kWh pe an, in functionare de 24 de ore pe zi, timp de 365 de zile pe an. Si aparatele frigorifice din clasa A++, care completeaza gama Bosch, ating valori minime de consum. Un alt exemplu il reprezinta uscatoarele de rufe din gama Bosch HomeProfessional care realizeaza, de asemenea, un consum minim de energie, incadrându-se in clasa de eficienta energetica A-60%. Mai mult, datorita sistemului inteligent i-DOS ® de dozare automata cu detergent lichid si balsam, masina de spalat rufe Bosch HomeProfessional, utilizeaza extrem de eficient apa, detergentul si  energia electrica. In afara de dozarea automata, cel mai nou model este echipat, de asemenea, cu functia VarioPerfect, cu ajutorul careia se poate selecta optiunea „EcoPerfect” pentru economisirea de energie sau „SpeedPerfect” pentru economisirea de timp. Aceasta masina de spalat rufe este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, are un design premium si o multitudine de programe de spalare. Un alt produs super-eficient este masina de spalat vase cu tehnologie unica Zeolith®, care asigura un consum minim de energie, incadrându-se in clasa de eficienta energetica A+++ -10% si care asigura rezultate optime la spalarea si uscarea vaselor.

Cercetare si dezvoltare pentru un viitor in care resursele sunt utilizate eficient

Angajamentul Bosch fata de reducerea permanenta a consumului de energie si apa al produselor sale – o cale eficienta de economisire a resurselor in gospodarii – este reflectat de importanta majora acordata in cadrul companiei cercetarii si dezvoltarii. Astfel, Bosch investeste aproximativ 45% din fondurile R&D pentru dezvoltarea tehnologiilor sustenabile. In plus, Bosch este unul dintre putinii producatori care are fabrici pentru electrocasnice mari si in Germania.

Folosind experimente, inginerii Bosch au prezentat la IFA cele mai recente tehnologii, astfel incât sa creasca gradul de constientizare a importantei economisirii resurselor in gospodariile private. „Consumatorii pot avea o contributie semnificativa la reducerea consumului de resurse naturale. Ca si lider pe piata electrocasnicelor din Europa, avem o responsabilitate majora in aceasta privinta, una pe care o acceptam cu bucurie”, declara reprezentantii Bosch Electrocasnice.

Related posts

O noua campanie Bosch !

Adina Meyers

La CIRCUL Metropolitan construim ROMANIA COPIILOR

Adina Meyers

PRIVILEG CATERING: bugetele de marketing diminuate schimba modul de a comunica al companiilor

Adina Meyers