LifeStyle

121.ro LIVE, singura emisiune radio a unui site de femei, a implinit 2 ani

Comunitatea femeilor senzationale – in parteneriat cu RadioLynx.ro a implinit doi ani de existenta la inceputul lunii iulie. 121.ro este singurul site dedicat femeilor care are o emisiune radio proprie.

121.ro LIVE se difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 15:00 in direct la RadioLynx.ro, fiind transmisa pe 121.ro si pe alte site-uri partenere. Cititorii si membrii 121.ro pot urmari emisiunea pe pagina principala a site-ului sau pe pagina speciala de radio, la adresa www.121.ro/live. Gazdele show-ului sunt Daniela Fugaru Kammrath, redactorul sef al 121.ro si Iohanna Purdea, coordonator de PR al site-ului, iar regia de emisie este asigurata de Mihaela Luca, director de programe RadioLynx.ro.

„Am lansat emisiunea 121.ro LIVE la propunerea lui Alexandru Ciochia, directorul RadioLynx.ro, initial din dorinta de a deschide inca o cale de interactivitate cu femeile, publicul nostru tinta.  In cadrul emisiunilor abordam subiecte foarte accesate si discutate pe siteul 121.ro, invitam specialisti si personalitati cu sprijinul carora sustinem subiectele discutate. Temele sunt interesante deopotriva pentru publicul feminin si masculin al emisiunii, de la relatii si viata de familie pana la gasirea unui job, alegerea unei vacante sau ce poate face fiecare dintre noi  pentru a avea un mediu mai curat sau un trafic mai sigur”, a declarat Daniela Fugaru Kammrath, redactorul sef al site-ului 121.ro.

„Imi place sa am surprize, imi place sa aflu lucruri noi si mai ales imi plac indiscretiile. Iar din punctul acesta de vedere, unul dintre cele mai indiscrete lucruri pe care mi le pot imagina este sa trag cu urechea la senzationalele discutii dintre femei. Acest viciu mi l-am descoperit ascultand 121.ro LIVE”, a spus  Alexandru Ciochia, directorul RadioLynx.ro.

De-a lungul celor doi ani emisiunea 121.ro LIVE a abordat tematici diverse, de la subiecte de interes pentru femei – relatii, cuplu, sex, provocarea de a fi mama, dezvoltare personala, astrologie, feng-shui – pana la probleme generale ale societatii: campanii de protectie a mediului, voluntariat, politica, educatie, siguranta in trafic. La emisiunile 121.ro LIVE participa saptamanal invitati din randurile colaboratorilor si partenerilor 121.ro – persoane de specialitate din diverse domenii: psihologie, jurnalism, coaching, turism, arta, moda, resurse umane, medicina. „Din 2008 si pana in prezent am avut alaturi, in studio sau prin telefon, vedete, jurnalisti si oameni de cultura precum Stefan Hrusca, Anca Harasim- Director American Chamber of Commerce in Romania, realizatorul TV Dan Capatos, Dorel Sandor- analist politic, violonistul Alexandru Tomescu, Alice Nastase – redactor sef Tango, Larisa Claru – voluntar in jurul lumii, Ovidiu Buta – fashion director GQ si redactor sef FashionandBeauty.ro, Radu Paraschivescu – scriitor, Diana Oprea- campioana mondiala de fitness, Sanda Nicola- jurnalist, scriitorul Bedros Horasangian si multi alti membri ai site-ului, prieteni si specilisti 121.ro, carora le multumim”, a declarat Daniela Fugaru Kammrath.

Cifrele de audienta reflecta interesul ascultatorilor pentru 121.ro LIVE. La fiecare emisiune se inregistreaza, in medie, circa 2.000 de accesari cu o durata de conectare de peste 10 secunde si o medie de aproximativ 700 de accesari cu o durata de conectare de peste 10 minute (IP-uri unice).

„De cate ori trag linie si adun, „comunitatea femeilor senzationale” cu „senzationalul discutiilor” din fiecare miercuri, de la ora 15:00, descopar ca totalul este mai mare decat suma partilor. Amuzament, emotie, entuziasm, uneori revolta (dar ce barbat poate sa declare cu mana pe inima ca este permanent de acord sau, si mai si, ca intelege pe deplin femeile). Cand nu e fascinant, e cel putin interesant, iar asta se reflecta in audientele excelente pe care Daniela Fugaru Kammrath, Iohanna Purdea si Mihaela Luca le inregistreaza saptamana de saptamana”, a afirmat Alexandru Ciochia.

„121.ro LIVE este o oportunitate pentru noi, Comunitatea femeilor senzationale sa ne facem auzita vocea pe calea undelor, sa dezbatem lucrurile care le intereseaza pe femei, dar si problemele societatii in care traim si sa ii indemnam si pe oameni sa se implice, sa ia atitudine. Multumesc partenerilor nostri de la RadioLynx si tuturor celor care ne asculta in fiecare miercuri si le promitem in continuare emisiuni cel putin la fel de incitante ca si pana acum”, a spus Daniela Fugaru Kammrath, redactorul sef al 121.ro.

Related posts

Festivalul „Namaste India” se va desfășura la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”. Iată programul pentru fiecare zi

Adina Meyers

Bucura-te de preparate din bucataria greceasca, in fiecare marti!

Adina Meyers

Noutățile lunii februarie la Netflix

Adina Meyers