Solutii Constructive

Solutie cu efect uimitor pentru extinderea spatiului din mansarda

Mansarda nu este completa fara o priveliste catre oras sau imprejurimi. Ramanem uimiti de fiecare data cand admiram maretia naturii, cu apusuri incandescente sau stele stralucitoare. Privilegiul mansardei este ca ne aduce natura mai aproape datorita ferestrelor sale, care se muleaza pe linia acoperisului, oferind, cu generozitate, lumina si priveliste.

Toata lumea stie ca ferestrele de mansarda VELUX sunt solutii sigure, moderne si nelipsite in spatiile de sub acoperisul inclinat, insa solutia pe care o prezentam acum este mai putin cunoscuta. Daca mansarda ta are si parapet vertical, ca in exemplul prezentat in galeria foto, poti combina fereastra de mansarda cu una verticala, incadrata in parapet. Efectul iti va depasi asteptarile: cantitatea mult mai mare de lumina naturala are ca efect o extraordinara senzatie de libertate, care vine odata cu sentimentul de extindere a spatiului.

Efectul apare deoarece lumina, transparenta si deschiderea nou create, amplifica spatiul.

In galeria foto, solutia prezentata include doua ferestre de mansarda VELUX cu operare de sus, in combinatie cu doua elemente verticale de fereastra, montate în parapet. Toate ferestrele se deschid: atat cele verticale, cat si cele de mansarda care au prevazut un maner in partea de jos, care se impinge in exterior. In proiectul de fata, ferestrele alese sunt din lemn de pin lacuit, insa solutia este disponibila si in varianta de lemn imbracat in poliuretan, vopsit alb.

Important de stiut este faptul ca producatorul VELUX a inventat aceasta solutie de marire a spatiului care implica minim o fereastra cu operare de jos combinata cu una in plan vertical. De fapt, poti realiza oricat de multe combinatii doresti, dar tine cont ca cea din plan vertical nu se poate monta niciodata individual, ci doar intr-o astfel de combinatie.

Solutia este eleganta nu doar din interior, cat si din exterior. In plus, daca ai vecini destul de apropiați si ti-ai dori sa poti beneficia de intimitate, atat ferestrele verticale, cat si cele de mansarda pot fi accesorizate cu rulouri interioare.

Asadar, daca iti doresti o mansarda cu personalitate si impact vizual maxim, cauta produsele ingenioase de la VELUX, care-ti vor inunda mansarda in lumina naturala, oferindu-ti o deschidere de la podea pana la tavan.

Află detalii despre aceste solutii pe velux.ro si fii la curent cu noutatile pe facebook.com/VELUX, instagram.com/veluxromania/youtube.com/VELUX Romania.

Related posts

Solutii optimizate pentru termoizolarea fatadelor, de la Rockwool

Adina Meyers

DIY: 5 idei de suporturi pentru laptop

Adina Meyers

Ce trebuie sa stii despre chiuvetele din piatra naturala

Adina Meyers