Cand  vine vorba despre amenajarea locuintei, majoritatea opteaza pentru mobilierul din Pal. Aceasta decizie este puternic influentata de costurile reduse ale acestuia comparativ cu piesele de mobilier realizate din Mdf sau lemn. Pe langa multitudinea de culori si finisaje in care se prezinta Pal-ul, putem adauga la lista de atuuri faptul ca acest material poate fi vopsit cu usurinta, in momentul in care timpul isi lasa amprenta asupra lui sau pur si simplu simtim nevoia unei schimbari de decor.

Stratul exterior al Pal-ului este o folie subtire de plastic, care acum se poate vopsi datorita existentei pe piata a unor produse destinate decorarii suprafetelor melaminate si din plastic, care se aplica usor, fara a fi necesara o pregatire prealabila a piselor de mobilier. Este suficient sa cureti si sa degresezi suprafata care urmeaza sa fie vopsita si ulterior sa aplici 2-3 straturi de vopsea.

Daca esti priceput si dornic sa demarezi un astfel de proiect, cu un buget redus si cateva recipiente de vopsea poti readuce la viata un mobilier invechit din Pal. La magazinele Art&Hobby gasesti produse care pot fi aplicate pe suprafata Pal-ului, permitandu-ti sa obtii un aspect invechit, vintage, shabby chic sau distressed. Schimbarea butonilor si a manerelor, aplicarea unor profile decoartaive sau cornise, contribuie si ele alaturi de vopsea la imbunatatirea aspectului mobilierului care urmeaza sa fie reactualizat.

In ideea in care *o imagine face cat o mie de cuvinte*, am selectat pentru acest articol cateva imagini cu mobilier din Pal a carui aspect a fost modificat cu ajutorul vopselei, imagini care te pot convinge si inspira si pe tine!

Sursa imagini: http://www.pinterest.com./  

Date contact: Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, Telefon: 0747666473

Related posts

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Adina Meyers

Despre alegerea corecta a unui sistem de alarma potrivit pentru locuinta ta

Adina Meyers

Husele – accesorii elegante pentru scaunele, fotoliile și canapelele din casa ta

Adina Meyers