Semineele sunt deja un element de décor nelipsit in casele citadine, majoritatea proprietarilor dorindu-si acest accesoriu pentru a incalzi atmosfera si pentru a da personalitate unui interior. Designerii interiori si firmele specializate aduc in actualitate un “element prafuit” pe care au reusit s ail reinventeze intr-o maniera moderna si sa il integreze perfect in casele zilelor noastre.

Este vorba despre banalele sobe din casele autentice care, in designul interior modern, capata o noua personalitate. Startul a fost dat de o firma germană ai carei artisti platici au reusit sa surprinda cu noi concepte si modele de sobe realizate din ceramica. Astfel, sobele pot fi realizate intr-o gama variata de modele si forme care reusesc sa se integreze aproape în orice tip de interior.

Sobele pot fi dotata, la fel ca si semineele, cu un sistem de alimentare centralizat sau electric, asigurand confortul proprietarilor dar, in acelasi timp, le poate fi pastrata autenticitatea fiind concepute sa functioneze cu lemne. In plus, placile ceramice pot fi alese intr-o gama variata de modele si culori si, in cazul in care va dorit ceva unicat, pot fi pictate manual de artisti plastici. Astfel, o banala soba devine un element de décor pretios cu care va puteti mandri in fata invitatilor.   

Articole similare

Ghid de cumparare camere de supraveghere

comunicat de presa

Descopera noua tehnologie cu aparate aer conditionat de la Alex-ir Decor!

Redacția

Saint-Gobain reia producţia la linia de vată minerală din fibră de sticlă de la fabrica Isover din Ploiești

comunicat de presa

Lasă un comentariu