Semineele sunt deja un element de décor nelipsit in casele citadine, majoritatea proprietarilor dorindu-si acest accesoriu pentru a incalzi atmosfera si pentru a da personalitate unui interior. Designerii interiori si firmele specializate aduc in actualitate un “element prafuit” pe care au reusit s ail reinventeze intr-o maniera moderna si sa il integreze perfect in casele zilelor noastre.

Este vorba despre banalele sobe din casele autentice care, in designul interior modern, capata o noua personalitate. Startul a fost dat de o firma germană ai carei artisti platici au reusit sa surprinda cu noi concepte si modele de sobe realizate din ceramica. Astfel, sobele pot fi realizate intr-o gama variata de modele si forme care reusesc sa se integreze aproape în orice tip de interior.

Sobele pot fi dotata, la fel ca si semineele, cu un sistem de alimentare centralizat sau electric, asigurand confortul proprietarilor dar, in acelasi timp, le poate fi pastrata autenticitatea fiind concepute sa functioneze cu lemne. In plus, placile ceramice pot fi alese intr-o gama variata de modele si culori si, in cazul in care va dorit ceva unicat, pot fi pictate manual de artisti plastici. Astfel, o banala soba devine un element de décor pretios cu care va puteti mandri in fata invitatilor.   

Related posts

Finisaje exterioare spectaculoase

Bianca Ion

Cum sa alegi cauciucurile agricole? Iata cele mai bune sfaturi pentru cei care au utilaje grele

Adina Meyers

2016, anul creșterilor pe piața imobiliară

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe