LifeStyle

SkyKarting, noul circuit de karting

SkyKarting Bucuresti anunta o luna plina de surprize pentru toti iubitorii si pasionatii de karting. La expozitia din aceasta primavara a Salonului International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB), mai exact in perioada 4 – 8 aprilie in Piata Constitutiei – Pavilionul B8, SkyKarting va fi prezent in cadrul evenimentului cu unul din cele mai speciale standuri.

SkyKarting va prezenta o gama extrem de variata de produse: karturi puternice de ultima generatie, marca CRG, echipamente moderne si accesorii. De asemenea pasionatii din domeniu vor putea admira cele mai recente tehnologii din lumea kartingului.

Ana Sandolache, General Manager – SkyKarting, declara: ”Suntem prezenti la Salonul International Auto-Moto Bucuresti cu cele mai noi si performante modele de karturi. Vom prezenta publicului unele din cele mai puternice si recente produse, si tehnologii din lumea kartingului. Motto-ul SkyKarting este „Drive it high” de aceea anuntam in 2012 un adevarat spectacol in forta pentru lumea kartingului din Bucuresti. Asadar SkyKarting isi asteapta vizitatorii pe toata durata evenimentului.”

De asemenea vizitatorii vor avea ocazia sa admire si Go-karturile Sky pentru adulti – modele de ultima generatie al cunoscutului brand CRG, având fiecare o capacitate cilindrica de 270 l, motorizare HONDA GX270, 12 CP si o greutate de 150 kg. O caracteristica proprie si unica a sasielor CRG este tehnologia avansata de care dispune sistemul privind setarea independenta a unghiurilor fuzetelor fata, camber si respectiv caster.

O alta premiera prezentata va fi kart-ul cu motorizare Maxter, un kart de competitie, un kart de campioni, care a concurat pe piste internationale.

Salonul International Auto-Moto Bucuresti va fi inaugurat in prezenta unor persoane oficiale si a reprezentantilor mass-media in data de 4 aprilie la ora 12:00, iar apoi va fi deschis publicului in intervalul orar cuprins intre orele 10:00 si 20:00. Evenimentul se adreseaza atât celor profesionisti cât si amatorilor din domeniul moto si auto.

Program vizitare stand SkyKarting:

Miercuri, 4 aprilie – 12.00 – 20.00
Joi, 5 aprilie – 10.00 – 20.00
Vineri, 6 aprilie – 10.00 – 20.00
Sâmbata, 7 aprilie – 10.00 – 20.00
Duminica, 8 aprilie – 10.00 – 18.00

Kartodromul SkyKarting a luat nastere din pasiunea a doi campioni de karting cotati la nivel national si international, Paolo Gagliardini si Nazareno Compagnoni.

Caracteristicile pistei de karting fac din circuitul SkyKarting un excelent traseu de agrement, iar structura gazduieste o incredibila pista indoor de karting suprapusa, realizata la standarde inalte de calitate, profesionalism si siguranta. Circuitul SkyKarting este destinat tuturor pasionatilor de viteza si adrenalina, profesionisti sau amatori.

Circuitul indoor SkyKarting este special prin originalitatea si profesionalismul cu care a fost construit, având un incredibil pod si un traseu profesionist cu o lungime totala de 420 m si 6 metri latime.

www.skykarting.ro

Related posts

Honeysuckle (roz caprifoi), culoarea captivantă menită să ne ridice moralul

Adina Meyers

ADfel pentru Tezaurul Istoric al Romaniei in anul 4010!

Adina Meyers

Beko-avantaj la tine acasa, tot anul

Adina Meyers