Home

Sisteme inteligente pentru controlul locuintei de la distanta

Tot mai multe persoane aleg montarea in locuinte a sistemelor inteligente de control al instalatiilor, dorind sa fie mereu la curent cu ceea ce se intampla in locuinta lor si chiar sa opereze anumite modificari prin intermediul smartphone-urilor sau al altor gadgeturi.

Pericolul unor accidente si dorinta de a-si proteja bunurile ii determina pe proprietari sa caute solutii alternative pentru a-si tine in siguranta locuinta chiar si de la birou sau din vacanta.

In luna martie, clientii Hornbach vor avea posibilitatea sa cunoasca mai bine gama de instalatii electrice si sa se consulte cu specialistii Hornbach referitor la posibilitatile de instalare a acestora.

„Noile sisteme de control a circuitelor electrice sunt unele dintre cele mai cerute de catre clienti in ultima perioada. Acestea pot fi conectate la orice smartphone si permit intreruperea/pornirea curentului electric din casa prin intermediul unei aplicatii speciale, reducand astfel riscul producerii unor accidente. Pretul pentru un astfel de produs porneste de la 349 lei, iar numarul celor care opteaza pentru aceste game este in crestere constanta”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Dincolo de aceste sisteme inteligente, gama de instalatii electrice Hornbach cuprinde prize pentru diverse aplicatii, cabluri si accesorii de mascare a instalatiilor electrice, dar si aparataje electrice si accesorii precum unelte necesare montarii acestora, potrivite atat proiectelor rezidentiale, cat si celor comerciale.

Dintre brandurile de instalatii electrice pe care cei interesati le pot achizitiona de la Hornbach fac parte instalatiile electrice Legrand, Schneider, Gewiss, TEM, Dietzel, Wago, Eaton, Comtec, la care se adauga si marcile proprii retailerului, precum Flair.

Related posts

Cum construiti singur o cismea

Adina Meyers

4 best advices for choosing your washing machine

Adina Meyers

Cum să construieşti singur o căsuţă pentru păsări

Adina Meyers