Home

Cum am decorat o rama foto fantezie

Zilele trecute am primit la redactie un pachet pe care scria: “Descopera-ti creativitatea intr-un moment”. Inauntru am gasit o rama foto, o multime de nasturi colorati, un sirag de margele, doua tuburi de superglue Moment Ultra Gel si o scrisoare.

“Momentele de aur din viata ta merita imortalizate”, ne anunta scrisoarea. “Fie ca vorbim despre rama foto cumparata din cea mai frumoasa excursie, de o bijuterie de la bunica sau de un obiect hand-made in care ti-ai pus tot sufletul pentru a iesi perfect, Moment te ajuta sa le imbodobesti cu aur.”

Provocarea era sa ne punem “creativitatea la treaba” si sa cream ceva “la fel de stralucitor ca aurul”. Ok, nu suntem artisti, dar ne-am zis ca putem incerca. Ce a iesit, puteti vedea in galeria foto.

Pe tubul de superglue scrie ca lipeste: portelan, metal, cauciuc, piele, lemn, hartie si plastic. Primul lucru pe care l-am lipit a fost pielea de pe degete, asadar e o idee buna sa purtati manusi de protectie daca incercati asta acasa (sau sa fiti atenti).

Am vrut sa vedem daca lipeste si altceva, asa ca am incercat cu margele de sticla. S-au lipit perfect in cateva secunde.

Iata ce am folosit pentru a realiza decorul ramei foto:

– rama foto simpla

– pensule

– culori acrilice

– nasturi de plastic

– margele de sticla

– superglue Moment Ultra Gel

Recent, Henkel Romania a anuntat lansarea campaniei „Promotia de aur Moment”, ce se desfasoara la nivel national, in perioada 01 mai – 31 octombrie 2015. La aceasta campanie participa toate produsele Moment Super Glue Ultra Gel 2g in ambalaj promotional, special semnalizate.

Mecanismul promotiei este foarte simplu. Achizitionezi produsul, introduci codul de pe sticker pe www.lipesteorice.ro/promotia-de-aur si afli instant daca ai castigat. Premiile campaniei constau in 6 placute din aur de 14 karate, fiecare a cate 10 grame si 500 bjuterii fantezie.

Related posts

Rustic and contemporary elements in a beautiful restaurant-bar

Adina Meyers

4 factori cheie care vor modela cererea viitoare de spații de birouri

Adina Meyers

Cum arată cea mai mare grădină de TRANDAFIRI din România. Un adevărat paradis al iubitorilor de flori – FOTO

Adina Meyers