Materialele izolatoare din fibre lemnoase laolalta cu sistemele de etansare PAVATEX sunt produse de inalta calitate, care ofera solutii optime pentru toate componentele cladirii: acoperis, pereti exteriori, pereti interiori, planseu.

Actionand ca o imbracaminte multifunctionala pentru constructii, ele fac fata tuturor incercarilor la care sunt supuse materialele izolatoare, protejand ocupantii impotriva frigului, caldurii si zgomotului.

Produsele ofera de asemenea siguranta impotriva incendiilor si biologiei cladirii. Aceste solutii sunt completate in mod ideal de sistemele de etansare PAVATEX, care ajuta la reducerea semnificativa a daunelor structurale, prevenind formarea mucegaiurilor si asigurand un nivel inalt de confort.

Aplicatii Principale:

Acoperis – la toate cladirile acoperisul este elementul supus celor mai multe eforturi. Atunci cand este realizata izolarea si etansarea cu produsele PAVATEX, sunt indeplinite cerintele de protectie impotriva intemperiilor, variatiilor mari de temperatura si zgomotului exterior

– Sisteme pentru renovarea acoperisului din interior

– Sisteme de izolare pentru capriori

– Sisteme de izolatie cu panouri izolatoare pozitionate la intradosul capriorilor

– Panouri izolatoare pentru acoperis

Pereti exteriori – peretii exteriori trebuie sa protejeze microclima interioara de conditiile precare exterioare. Indiferent daca peretii sunt tencuiti sau placati, sistemele izolatoare si de etansare PAVATEX ofera intotdeauna o imbracaminte protectoare care asigura confortul intregii locuinte:

– Sisteme de izolare pentru pereti exteriori

Pereti interiori – majoritatea oamenilor petrec circa 90% din timp in spatii inchise. Materialele izolatoare PAVATEX asigura un aer de inalta calitate la interior, datorita permeabilitatii si calitatilor sale naturale

Planseu – sistemele izolatoare si portante de mare capacitate PAVATEX, instalate sub plansee, sape si pardoseli uscate asigura liniste si confort. Sistemul izolator cu corniere pentru parchet cu izolatie fonica si termica completeaza gama de solutii PAVATEX pentru plansee.

– Sistem de planseu pentru parchet masiv

– Panouri de fibre izolatoare si portante pentru constructia pardoselilor

– Panouri izolatoare pentru protectia la impact si trafic, pentru toate aplicatiilor

Avantaje:

– Este un produs ecologic

– PAVATEX produce izolatii de inalta calitate, alcatuite din materiale regenerabile – fibre lemnoase, pentru a realiza o protectie superioara impotriva frigului, caldurii, zgomotului si focului.

– Au capacitate mare de retentie termica

– Realizeaza o protectie indelungata impotriva intemperiilor, simultan cu reducerea pierderilor de caldura datorita gradului ridicat de impermeabilitate la vant

– Datorita structurii poroase a panourilor, se realizeaza protectia fonica

– Produsele au proprietati higroscopice favorabile

– Prezinta o structura cu capilare active, capabile de difuzie

– Controlul umiditatii

– Favorizeaza fizica cladirii

– Instalarea si fixarea rapida a acestor panouri le face usor de manipulat si pus in opera de o singura persoana

 

Related posts

Recomandarile expertilor SECURIT pentru selectarea unor geamuri termopan de calitate

Adina Meyers

Utilizarea lemnului, premisă pentru a-ţi transforma casa în Acasă

Adina Meyers

Ce avantaje au instalatiile solare

Adina Meyers