Cu toții ne dorim să ne bucurăm de mai mult spațiu în locuință. Atunci când suprafața acesteia nu este prea generoasă, nu ne rămâne decât să apelăm la unele artificii de amenajare.

De exemplu, putem să optăm pentru un șifonier deschis în dormitor. Este o soluție inedită, îndrăzneață și de efect. Tot ce trebuie să faci este să alegi câteva bare (din lemn, fier forjat etc.) pe care să așezi umerașele, câteva cutii și coșuri pentru pantofi, genți etc. și să montezi niște rafturi. Trebuie să ai grijă să nu încarci prea mult spațiul de depozitare cu lucruri inutile.

De asemenea, este important să achiziționezi niște huse pentru protejarea hainelor, dar și să ai grijă la curățenie. Fiind vorba despre un spațiu deschis, fără uși, există riscul ca praful să se așeze mai ușor pe lucrurile tale.

Șifonierul deschis reprezintă o soluție pentru a crea senzația de mai mult spațiu; așadar, îți recomandăm ca și pentru restul încăperii să optezi pentru un stil de amenajare minimalist – scandinav, industrial etc. Pentru un plus de culoare în cameră poți folosi accesoriile din care „construieștiˮ șifonierul, dar și hainele pe care le porți.

Totul este foarte simplu, nu-i așa? 

În galeria foto vei regăsi câteva imagini cu șifoniere deschise. Spor la lucru!

Sursă foto:  https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

 

Related posts

Ce culori alegi in fiecare incapere?

Adina Meyers

Vrei sa te relaxezi? Uite cum alegi cea mai buna cada de baie cu hidromasaj

Adina Meyers

3 puncte forte, la propriu si la figurat, ale unui dulap metalic

Adina Meyers