Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

O amenajare reușită înseamnă și alegerea decorațiunilor potrivite

Cu toții am auzit de foarte multe ori sintagma „Detaliile fac diferențaˮ. Aceasta este valabilă și în cazul amenajărilor interioare. Așadar, dacă dorești să amenajezi sau să reamenajezi un spațiu nu trebuie să uiți de micile accente decorative.

Pentru a decora o încăpere poți, de exemplu, să apelezi la postere. Acestea reprezintă o metodă simplă de acoperire a pereților, dar și de personalizare a întregului spațiu. Fiind ieftine, în cazul în care te plictisești le poți schimba foarte des. În plus, este foarte plăcut să trăiești înconjurat de imagini din filme/spectacole care te-au impresionat sau cu artiștii tăi preferați.

O alternativă a posterelor sunt fotografiile. Puse în rame colorate, vor aduce o pată de culoare în decor. Cei care consideră ramele foto o modalitate de decorare prea banală, pot folosi doar fotografiile. O idee șic este expunerea fotografiilor pe una sau mai multe sfori (prinse cu ajutorul unor cârlige) sau crearea unei inimioare pe perete cu ajutorul unui colaj de fotografii.

Decorațiunile sunt pe cât de interesante, pe atât de diversificate. Se pot alege decorațiuni din aceeași gamă, cum ar fi ceasuri de perete supradimensionate, decorațiuni în formă de păsări, insecte, flori (care se vând la set) sau se pot combina mai multe tipuri de obiecte, cu condiția să se completeze reciproc, atât în ceea ce privește stilul, cât și culorile. 

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Articole similare

Decoratiunile din cupru si nuantele de portocaliu sunt vedetele acestui sezon

casamea.ro

Husele pentru canapele, fotolii si scaune – o solutie rapida pentru a schimba aspectul locuintei tale

casamea.ro

Lumina si transparenta la mansarda

VELUX

Lasă un comentariu

11 − nine =