Spatiile mai putin generoase pot fi puse in evidenta cu ajutorul trucurilor de amenajari interioare. Este si cazul holului, de exemplu. Asadar, cateva idei te vor ajuta sa transformi aceasta zona intr-un loc de maxim interes.

In primul rand, in hol, pentru a-ti depozita obiectele vestimentare, poti sa inserezi un dressing ingust. Acesta, pe langa spatiul de depozitare pe care il ofera, poate deveni un foarte bun suport pentru obiectele tale personale pe care le indragesti cel mai mult.

Daca totusi spatiul nu-ti permite inserarea diferitelor piese de mobilier, acest lucru nu inseamna ca nu poti transforma caile de acces in veritabile galerii de arta.

Din acelasi motiv, poti renunta la clasicele cuiere in favoarea unor carlige colorate din lemn, plastic sau metal, de care sa-ti agati umbrela, cheile de la intrare, palaria, geanta sau bleizerul.

Pentru ca incaltatul din picioare poate fi foarte inconfortabil, asaza intr-un colt un scaun oricat de mic sau un taburet. Cu siguranta vei gasi un moment oportun in care sa-l folosesti; daca nu in fiecare zi, macar atunci cand iti pui sau scoti cizmele lungi cu siret pana la genunchi.

In plus, daca livingul tau devine prea aglomerat din pricina musafirilor, poti oricand apela la utilitatea acestuia.

O alta piesa, care sigur va arata foarte bine in holul tau, este o consola. Pe langa aspectul inedit, aceasta se va dovedi foarte utila in momentele in care vei fi in cautarea unui nou spatiu de depozitat sau iti vei dori sa ai la indemana cheile de la masina.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Decor în culori vesele, pentru vitalitate și optimism

Adina Meyers

Culorile vedeta ale sezonului cald in amenajari interioare

Adina Meyers

Și un apartament mic poate fi amenajat așa cum visezi

Adina Meyers