Amenajari Interioare

GHID SHARP: De ce ai nevoie de PlasmaclusterIon în frigider?

Concurența de pe acestă piață i-a determinat pe producători să devină tot mai creativi, iar pe lângă utilitatea cu care eram obișnuiți, au apărut frigiderele cu funcții inteligente care îți transformă bucătăria într-un adevărat laborator tehnologic.

În trecut, frigiderele erau cele mai simple și mai „plictisitoare” electrocasnice din bucătărie, iar achiziționarea unui astfel de produs era la fel de simplă. Ei bine, timpurile s-au schimbat, iar  „banalele” frigidere de altădată au devenit o parte din casele inteligente în care locuim astăzi.

Cu alte cuvinte, cumpărătorul va găsi o gamă din ce în ce mai mare de modele noi, suficiente ca procesul de alegere să fie epuizant. Din fericire, frigiderele SHARP au o serie de opțiuni care se adaptează stilului tău de viață, iar în cele din urmă, găsirea unui aparat potrivit înseamnă să-ți înțelegi propriile nevoi.

Ce înseamnă accesul side-by-side sau french-doors la figiderele moderne

Evoluția frigiderelor a parcurs un drum lung, de la debutul suportului pentru ouă până la ceea ce înseamnă astăzi un vârf de tehnologie cum este frigiderul double french doors SJ-FS820VBK de la SHARP.  În general, retailerii  încadrează acest produs la categoria figiderelor denumită side-by-side, însă denumirea corectă din punct de vedere tehnic este french door. Un frigider side-by-side are rafturile mai înguste, pentru că are congelatorul conceput pe verticală, ceea ce înseamnă că este practic un figider cu un spațiu normal de depozitare. Deci, din cele două uși ale unui figider side-by-side, una oferă acces la congelator și alta la compartimentul de refrigerare.

În schimb, cele două uși ale unui double french doors SHARP dau acces doar în frigider, iar accesul la congelator se face separat, prin alte două uși. Practic, așa se obține enorm de mult spațiu în frigider și se ușurează accesul.  Pentru asta,  SHARP a conceput și brevetat un mecanism unic de deschidere al ușilor, care elimină stâlpul central și oferă până la 100 de litri de spațiu suplimentar de depozitare.  Astfel, utilizatorul câștigă suficient volum pentru a-și depozita cumpărăturile și poate păstra totul organizat, având la îndemână tot ce are nevoie.

În afară de capacitatea impresionantă de 600 de litri datorită căreia poți eficientiza spațiul din bucătărie, marele avantaj al frigiderelor double french door SJ-FS820VBK de la SHARP este accesul foarte ușor la produsele proaspete. În comparație cu un frigider tradițional, în partea de sus poți așeza cele mai folosite produse, fără să mai fie nevoie să te apleci de fiecare dată, în timp ce alimentele congelate pe care le folosești mai rar pot fi stocate în congelator,  pe rafturile de jos.

Dacă ești o persoană organizată, care are nevoie de mult spațiu, știi bine că nu e nimic mai frustrant decât să descoperi că nu poți pune în frigider tot ceea ți-ai dori. Atunci, cu siguranță, acest model este cel mai potrivit pentru tine.

Frumusețea pleacă din interior și este dată de prospețimea alimentelor

Când alegi să investești într-un frigider nou, investești în tehnologii inovative de conservare a alimentelor.  Japonezii de la SHARP promovează o organizare eficientă, oferă un spațiu mare de depozitare și condiții optime de păstrare pentru a evita risipa.

Datele arată că românii sunt fruntaşi în clasamentul europenilor care fac risipă de mâncare: o familie aruncă anual 170 de kilograme de mâncare, în principal fructe şi legume, carne, lactate şi produse de panificaţie.

Pentru a rezolva această problemă, frigiderul double french door SJ-FS820VBK de la SHARP a fost dotat cu o tehnologie unică numită PlasmasmaclusterIon. Funcția menține fructele și legumele proaspete mai mult timp, iar nivelul general al vitaminelor din mâncarea păstrată la frigider este conservat. De asemenea, mirosurile neplăcute, bacteriile sau mucegaiul sunt eliminate complet în interior. Tehnologia, care se bazează pe PlasmasmaclusterIon, distruge în totalitate bacteriile și elimină mirosurile, astfel că în interior va fi în permanență aer proaspăt și curat.

În plus, frigiderul are un sistem unic de răcire hibridă dezvoltat de SHARP, care previne deshidratarea, uscarea alimentelor şi răcirea neuniformă a compartimentelor frigiderului. Sistemul de răcire prin flux de aer rece este combinat cu o suprafaţă din aliaj special răcită, care distribuie uniform temperatura în interior. Inginerii japonezi de la SHARP au dezvoltat această tehnologie pornind de la ideea platourilor răcite de metal pe care se prepară tradiționalul sushi.

Pe lângă sistemul de răcire hibridă şi PlasmaclusterIon, aparatul vine dotat cu un sistem de răcire NoFrost care asigură prospeţine îndelungată şi împiedică formarea gheţii, fiind astfel mult mai uşor de întreţinut.

Dacă ești pasionat de vinuri, frigiderul are și suport încorporat pentru sticle. De asemenea, poate prepara cuburile de gheață în funcție de preferințele tale, datorită dozatorului situat între frigider și congelator. Cuburile pot avea patru grade de transparență și două forme: cuburi sau multidimensionale, iar datorită funcției PlasmaclusterIon acestea nu vor prelua mirosul de la celelalte alimente.

Un frigider cu un design spectaculos – o piesă de rezistență în orice bucătărie

Datorită felului în care arată,  frigiderele SHARP sunt căutate de designerii profesioniști din toată lumea, pentru a fi integrate în bucătăriile premium pe care le desenează. Față de frigiderele obișnuite, modelele SHARP au ceva care te fac să spui “uau!”.  În plus, aparatul are cea mai variată gamă de culori de pe piaţa: de la argintiu sau negru până la alb perlat. Realizat într-un stil minimalist, finisajele din sticlă securizată şi uşile plate dau casei un aspect ultra rafinat.

Iar aici apare întrebarea „De ce ai avea nevoie de un astfel de produs în bucătăria ta, având în vedere că oamenii au supraviețuit cu frigiderele tradiționale generații întregi?”

Un frigider nu este doar un aparat care răcește sau îngheață alimentele, iar pe lângă faptul că trebuie să fie încăpător, curat, silențions și inteligent, trebuie să spună și ceva despre tine și stilul tău de viață.

Related posts

De ce să alegi albul pentru casa ta

Adina Meyers

Evantaiul, artă și decor. Cum îl folosim în amenajările interioare

Adina Meyers

Expo Casa Mea, târgul casei tale – interviuri cu expozanţii

Adina Meyers