LifeStyle

Petrece-ti vacanta pe Nisipurile de Aur cu Pro Video!

In aceasta vara Pro Video iti pregateste o vacanta de vis!

Achizitioneaza in perioada 15 iunie-15 august cele mai noi titluri lansate in format DVD sau adevarate filme de colectie marcate cu stickerul special si ai sansa de a-ti petrece vacanta de vara pe litoralul bulgaresc. Marele premiu, oferit de Transilvania Travel consta intr-un sejur de 2 persoane in faimoasa statiune bulgareasca Nisipurile de Aur, la un hotel de 4 stele.

Mai mult, pentru ca vara este un anotimp al calatoriilor, alti 20 de castigatori vor intra in posesia unor genti de voiaj oferite de Lamonza.

Cumpara acum DVD-urile marcate cu stickerul special prevazut cu informatii despre campanie, obtine codul castigator si inscrie-te la tragerea la sorti accesand site-ul www.provideo.ro/lamare. Completeaza informatiile solicitate si intra in cursa pentru o vacanta de vis!

Tragerea la sorti va avea loc in data de 17 august, premiile fiind validate numai pe baza bonului fiscal si a codului castigator.

Fie ca te vei delecta cu un film de actiune, cu o comedie romantica sau cu un thriller plin de suspans, toate iti ofera sansa unei vacante de vis pe Nisipurile de Aur in Bulgaria sau a multor altor premii.

Cumpara acum DVD-urile Pro Video marcate cu stickerul special iar noi iti organizam vacanta de vara!

Promotia este disponibila in marile centre comerciale si magazinele de specialitate partenere Pro Video.

Related posts

Fabrica de Flori participa la EXPO CASA MEA

Adina Meyers

Romania castiga locul III in finala competitiei Internationale de arhitectura, „Isover Multi-Confort House”

Adina Meyers

Svea – 60 de ani de experienta in bucatarii

Adina Meyers