LifeStyle

Shopping alternativ cu branduri româneşti la #Creativo

#Creativo sprijină antreprenoriatul şi industria modei, aşa că la ediţia de toamnă a celui mai mare eveniment dedicat oamenilor creativi vor fi prezenţi designeri români din noua generaţie, dar şi designeri consacraţi, artizani şi maeştri ai craftului.

Pe 15-16 octombrie 2016, la The Ark Bucureşti, vei găsi produse create în România, o alternativă la invazia „made in China”. Fiecare produs este fie unicat, fie produs într-o serie limitată de către designeri şi antreprenori care îşi doresc să ajungă la un public de calitate, care apreciază unicitatea, calitatea şi creativitatea. Astfel, pe 15-16 octombrie, la #Creativo vor fi prezenţi:

Moenra este un brand care readuce în prim plan motivele tradiţionale româneşti, însă într-o manieră atipică: prin broderii cu cristale Swarovsky. Mirela Lupu, cea care se află în spatele acestui brand, a început această afacere deoarece a descoperit pasiunea pentru modă în timp ce se ducea la facultate cu sora ei, studentă la Design Vestimentar.

Meg Wi Baby – pantalonii cool pentru cei mai trendy copii din oraş sunt atât de simpatici încât nu poţi să nu-i iubeşti. Deja brandul Meg Wi a făcut istorie în rândurile părinţilor, iar la #Creativo de toamnă vei putea admira imprimeuri noi, de sezon.

MiniMaxi Urban Style a apărut din dorinţa unei mame pasionate de cusut şi de brodat de a avea ţinute asortate cu fiica ei. Şi i-a ieşit atât de bine încât, de câteva luni, a lansat un brand nou. Iar la #Creativo va veni cu prima colecţie toamnă-iarnă.

Maison Ilia aduce la #Creative ţinute diafane, feminine, imprimeuri de sezon, care fac orice femeie să se simtă frumoasă, specială.

Sigma Fashion este un brand creat de trei antreprenori români care se ghidează după spusele lui Audrey Hepburn: „Eleganţa este singura frumuseţe care nu se ofileşte niciodată”. Prin urmare, ţinutele lor, indiferent dacă sunt casual, office sau de seară se înscriu în această linie.

Elena Mihalcea a creat Milena după ce a absolvit cursul de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH, sub îndrumarea Mirelei Diaconu, unul dintre cei mai apreciaţi creatori români ai noii generaţii. Se axează pe rochii de ocazie, glam, îndrăzneţe.

Atelier Muna este un alt brand autentic românesc care promite să se regăsească tot mai des pe buzele iubitorilor de modă. Materiale fluide, croieli îndrăzneţe, imprimeuri – toate vorbesc despre o femeie activă, elegantă, sofisticată.

Work at Home Moms, comunitatea mamelor antreprenoare, este de asemenea prezentă la #Creativo. Creative, ingenioase chiar, mamele-designer vor aduce păpuşi croite după imaginaţia copiilor şi pictate manual, accesorii pentru copii, ţinute mamă-fiică, tată-fiu, genţi şi portofele pictate, tricouri pictate, accesorii pentru casă, bijuterii şi multe altele.

Atelierem Tricouri Pictate vine la #Creativo cu o varietate de tricouri pictate în cele mai haioase feluri. De la motive funny, copilăreşti, până la desene abstracte, toate sunt produse unicat.

MAC Design şi Quilts and more sunt două branduri de decoraţiuni şi jucării realizate prin tehnicile quilting şi patchwork. Elementul de bază, comun celor două antreprenoare din spatele brandurilor, este unicitatea. Este aproape imposibil să faci două piese la fel. Vă veţi convinge la #Creativo.

Miss Peony este un brand nou, care va expune primele creaţii – genţi de voiaj, lunch bags, portfarduri şi alte accesorii realizate din oil-cloth, un bumbac tratat care devine astfel impermeabil. Acelaşi lucru îl putem spune despre Iuliana Stanciu, care îşi va prezenta în premieră primele creaţii la evenimentul din 15-16 octombrie.

Timega Design este un atelier de multidecoraţiuni şi textile cu o experienţă de 15 ani pe piaţa din România. Brandul este specializat pe personalizarea articolelor de îmbrăcăminte şi nu numai prin broderie.

Pe lista expozanţilor se mai află cunoscutul furnizor de textile Fabrix, care va avea preţuri speciale şi textile nou-nouţe pentru acest eveniment, dar şi BroRom, importatorul oficial al cunoscutei mărci Brother, care de asemenea va acorda reduceri tuturor vizitatorilor de la #Creativo pentru toată gama de maşini de cusut casnice, maşini de surfilat şi nu numai.

De asemenea, la #Creativo vor expune şi designeri consacraţi, precum Mirela Diaconu, Răzvan Vâlceanu şi alţii, care îşi doresc să inspire prin creaţiile lor şi alţi pasionaţi de modă care îşi doresc să înceapă un business în acest domeniu.

Te aşteptăm la The Ark, str. Uranus, nr. 150, pe 15-16 octombrie, între orele 10.00-19.00.

 

Despre #Creativo

#Creativo aduce laolaltă tineri intreprinzători, designeri şi profesionişti din piaţa de fashion, şi targetul acestora – un public activ, tânăr, în tendinţe, în căutare de alternative de calitate în materie de vestimentaţie şi accesorii handmade. #Creativo spirjină ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodată suport pentru dezvoltarea personală şi reconversie profesională. Prima ediţie a #Creativo, organizată în luna aprilie 2016, a adus laolaltă  peste 1.500 de persoane pasionate de acest domeniu.

La cea de-a doua ediţie a evenimentului, se vor desfăşura peste 30 de ateliere de creaţie: cusut şi brodat, quilting şi patchwork, croit după tipare, design vestimentar, dar şi conferinţe de dezvoltare personală şi de consiliere, cum ar fi consiliere vestimentară, consiliere în afaceri, fashion PR şi altele.

Parteneri media: Radio Guerilla, Cosmopolitan, Burda style, Femeia., Ok! Magazine, Click pentru femei, Eva.ro, Life.ro, Casă şi grădină, Ioana, Mami, Practic Idei pentru Casă, Grădină şi Apartament, Happytude.ro, ziare.com, DianaMihaila.ro.Eveniment susţinut de Breslo, Prym şi Work at Home Moms România.

Eveniment recomandat de Banca Transilvania. 

Related posts

Marii profesionisti ai Romaniei, in dialog cu liceenii si studentii

Adina Meyers

Black Friday la birouri!

Adina Meyers

Care sunt diferentele de performante intre cauciucurile ATV noi si cele uzate?

Adina Meyers