LifeStyle

Prima expozitie aeriana de baloane desenate, deasupra Bucurestiului

Eroii indragiti de familiile din Romania – Zapa, Mastera, Piticul si nelipsitii Itsy si Bitsy, isi     asteapta cu drag prietenii la spectacolul de pe  scena aflata in apropierea Plajei ecologice din Parcul Oraselul Copiilor, sectorul 4 Bucuresti. Dupa ce vor picta baloane, copiii vor putea face poze langa un planor adevarat, vor savura momentele de magie din spectacol, vor canta cele mai indragite refrene alaturi de trupe ca Rogvaiv, Contrapunct, Miniton, Liliput, Amicii, Fargolino, Andra si Razvan, Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie si vor dansa in ritmul  trupelor Mini Trouble Crew, Angels, Bounce sau  trupa de dans de la Atelierele ITSY BITSY.

“Anul acesta vrem ca la marea sarbatoare a copilariei toti parintii prieteni ITSY BITSY sa simta veselia jocului pe care copiii o au in mod natural. Stand in apropierea lor orice adult isi gaseste bucuria de a trai si asta ne dorim sa transmitem prin tot ceea ce facem.” declara Nadia Tataru, Director General Radio ITSY BITSY.

Pe aleile parcului sunt pregatite si alte activitati creativ educative ca desene pe asfalt, trucuri de magie sau demonstratii sportive pentru copii sustinuti de kinetoterapeuti. Evenimentul este realizat cu sprijinul Aeroclubului Romaniei, Primariei Sectorului 4 Bucuresti, Cavit Junior, Romtelecom, Forum Film România (companie care distribuie in Romania titlurile Disney) si Varta.

Radio ITSY BITSY alaturi de partenerii sai ureaza tuturor copiilor La multi ani plini de veselie!

 

Related posts

Sfaturi pentru îngrijirea danturii la câine și pisică

Adina Meyers

Varza Kale, Ingredientul Secret de la Electrolux in luna august

Adina Meyers

“Rendez-vous” la Goldart

Adina Meyers