Spatiul nu este un motiv pentru care un dormitor mic sa nu poata fi la fel de relaxant si plin de personalitate ca unul mai mare.

Principalul truc in spatiile mici este folosirea inteligenta a acestuia. Alegeti un mobilier adaptat la metrii patrati pe care si aveti si mai ales indrazniti atunci cand decorati.

 

Incercati o paleta de culori sofisticata

Luati in considerare combinatia de maro ciocolata si alb. Amplificati-l in continuare cu un candelabru mic, un covor cu model si asternuturi albe, iar rezultatul este splendoare pura.

Rafturile economisesc spatiul

De cele mai multe ori, un dormitor mic inseamna un dulap la fel de mic. O solutie la problema este incorporarea mobilei in jurul  patului. Daca incorporararea nu este o optiune, cautati biblioteci care sa se potriveasca in spatiu.

Un mic dormitor matrimonial poate fi la fel de elegant precum  acele camere imense pe care le vedeti pe Pinterest. Inspirati-va din fotografia de mai jos.

Culorile neutre linistesc privirea

Cand paleta este calda, utilizarea inteligenta a designului nu va coplesi visual spatiul. O patura pliata intr-o nuanta contrastanta adauga un pic de veselie.

Detaliile vintage adauga farmec

Jaluzelele intunecate adauga o nota chic la acest tip de camera. Este usor sa creezi o atmosfera de epoca chiar si intr-un dormitor mic. Foloseste un cufar antic in locul noptierei sau impodobeste peretii cu harti sau modele brodate de epoca.

Gasiti idei de design pentru un dormitor mic si in imaginile urmatoare

Related posts

Cum să folosiți inteligent spațiul de sub pat

Adina Meyers

Ce tipuri de saltele sunt mai potrivite pentru tine? 

Adina Meyers

Dormitorul, oaza ta de liniște: trucuri și idei

Adina Meyers