Când anotimpurile încep să se schimbe, alegerile vestimentare ale oamenilor diferă și ele.

Îmbrăcămintea de iarnă a reapărut odată ce temperatura a început să scadă. Pentru a vă asigura că îmbrăcămintea de vară rămâne în formă bună în afara sezonului, este important să o păstrați corect.

Un mic efort atunci când împachetați îmbrăcămintea poate face o mare diferență atunci când vine timpul să le scoateți la primăvară din cutii.

Urmați aceste sfaturi pentru depozitarea hainelor de sezon

Curățați toate hainele de sezon înainte de ambalare

Chiar înainte de ambalarea hainelor este cel mai bun moment pentru le a curăța bine. Orice pete rămase pe îmbrăcăminte vor strica materialul textil. Hainele curate sunt, de asemenea, mai puțin susceptibile de a atrage insecte. Așadar, spălați-vă toate hainele în conformitate cu instrucțiunile etichetei, apelați inclusiv la curățătoria chimică, înainte de a le pune deoparte.

Folosiți recipientele de depozitare potrivită

Atât recipientele de depozitare din plastic, cât și cutiile de carton pot fi utilizate pentru depozitarea hainelor. Verificați-le bine înainte, iar dacă recipientele din plastic prezintă aveți grijă, pentru că aceasta poate provoca mucegai pe haine. Unul dintre cele mai bune containere de depozitare este o valiză goală care a fost curățată temeinic. Folosiți hârtie de țesut fără acid dacă doriți să vă înfășurați hainele.

Acordați atenție naftalinei

Naftalina poate fi eficientă împotriva insectelor, dar rețineți că aceasta conține un pesticid toxic care poate fi mortal pentru copii și animale de companie. O opțiune mai sănătoasă pentru a elimina apriția insectelor este ambalarea hainelor cu bile din lemn de cedru sau într-un recipient căptușit cu cedru, deși amintiți-vă că nicio măsură nu este o garanție că nu veți avea probleme. Utilizați întotdeauna substanțele chimice conform instrucțiunilor de pe etichetă și păstrați-le cu atenție.

Selectați un spațiu de depozitare curat, răcoros, întunecat și uscat

Zona de depozitare trebuie să fie curată, rece, întunecată și uscată pentru a vă proteja hainele. Deci, curățați bine orice zonă înainte de a o folosi pentru depozitare. Alegeți un loc care nu este expus la căldură ridicată; evitați zonele din apropierea surselor de încălzire. O cameră întunecată va preveni decolorarea. Și un loc uscat este ideal, deoarece umezeala poate atrage insectele și poate determina creșterea mucegaiului.

Related posts

LEROY MERLIN demarează campania de reutilizare a brazilor de Crăciun

Adina Meyers

Cum alegem lenjeria de pat potrivita?

Adina Meyers

9 idei pentru organizarea unei bucătării funcţionale

Adina Meyers