Nobili Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, amenajari interioare 3d, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale.

Pagina web informatii: Nobili interior Design

Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe interioare, Nobili Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori – O imagine face cat o mie de cuvinte.

Doar selectand schema de culori a interiorului si amplasarea mobilierului in interior, nu este suficient pentru a incepe lucrarile de amenajare sau de design de interior. Baza tuturor reamenajarilor, este proiectul de design. Numai un proiect 3D, poate arata modul in care interiorul casei tale va arata dupa reamenajare. Daca ai decis sa apelezi la serviciile specialistilor nostri, aminteste-ti ca principala ta sarcina este de a exprima  cat mai clar ideile, dorintele sau visele tale pentru a putea fi puse cu exactitate in practica. Un designer de interior profesionist, iti va dezvolta mai multe optiuni de stil, ascultand cu atentie comentariile tale, legate de design sau amenajare. Ca rezultat vei primi un proiect unic, care va determina modalitatea de a face ca visele tale sa devina realitate.

Luand contact cu firma noastra Nobili Design cu filiala la Bucuresti, Ploiesti sau Constanta vei avea o discutie preliminara, completand termenii de referinta. Rezultatul acestui studiu este un desen exact 3D care va reprezenta casa clasica sau moderna, livingul, dormitorul, baia, bucataria, spatiul comercial sau biroul etc. Pe langa toate acestea iti putem oferi pentru designul din interior, materialele pe care le putem furniza la preturi de importator din Italia, cum ar fi mobila, canapele, gresie si faianta, marmura, electrocasnice, parchet stratificat, corpuri de iluminat si multe alte elemente de decor. De multe ori mobilierul cumparat din alte magazine nu corespunde cu planul realizat. De aceea ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu aceste elemente de decor.

O selectie din portofoliu de lucrari realizate pentru resedinte private: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential

Putem realiza un proiect 3D furnizand detalii precum peretii, tavanul si pardoseala, precum si decorul cuplat cu echipamentul, in raport cu elementele de design de interior. Putem demonstra si clarifica intentia proiectului de design interior, tu putand sa vizualizazi din timp la selectarea materialelor de finisare, precum selectia placilor de gresie si faianta, in alegerea pardoselii, a mobilierului si aparatelor de bucatarie, dupa caz a mobilierului tapitat, a covoarelor, materialelor decorative, a corpurilor de iluminat, culoarea si textura materialelor decorative, noi venind cu plasarea corecta a luminii naturale. Astfel putem construi cel mai interesant proiect cu cel mai interesant si unic design de interior.  Daca insa nu ai nicio idee, despre felul in care ai dori sa arate spatiul privat sau spatiul comercial, noi, prin specialistii nostri iti vom oferi solutii salvatoare.

Realizarea proiectului si a designului de interior sau a amenajarii de interior va avea o durata in functie de marimea spatiului si de elementele de desing. Daca te-ai decis sa lucrezi cu noi, devenind clientul nostru, iti vom oferi o estimare, printr-un calcul estimativ, a numarului de zile aproximativ, a duratei de executie.

Proiectarea in general permite un stil de lucru flexibil, putand face alegerea oricarui tip de material adecvat interioarelor amenajate. Vizualizand imaginile 3D vei avea o idee despre felul in care va arata spatiul tau reamenajat. Astfel sunt economisite vizitele tehnice si cautarea indelung a noilor idei. Folosit vizualizarea 3D vei sti cu exactitate ce va fi la final, responsabilitatea revenind expertilor nostri, care muncesc cu dragoste si devotament. Fie sunteti in cautarea unei firme de amenajari interioare in Constanta, Brasov sau alta zona din tara, Nobili Design va raspunde cerintelor tale cu idei si solutii practice pentru punerea in paractica a oricarui tip de amenajare interioara.

Relatii la telefon: 0720.665.365

E-mail: nobilidesign@gmail.com

Related posts

Castigatorii Concursului European al Montatorilor de Pardoseli au fost desemnati

Adina Meyers

PREGĂTIRI DE CANICULĂ: CUM MASCHEZI ÎN LOCUINŢA TA PREZENŢA NOII UNITĂŢI DE AER CONDIŢIONAT

Adina Meyers

Panourile fotovoltaice, surse de energie ale viitorului

Adina Meyers