LifeStyle

Electrocasnice ecologice de la Panasonic

Noile produse se remarca prin performantele tehnice absolut unice, cum ar fi cel mai mic consum de energie, cel mai mic consum de apa, cele mai silentioase sau cu cel mai mare grad de protectie anti-bacteriana.

Au fost prezentate doua modele de combine frigorifice: modelul premium NR-B30FX1şi modelul de lux NR-B30FG1, ambele beneficiind de cel mai redus consum energetic de pe piata in randul produselor din aceeaşi clasa si fiind cu 25% mai silentioase decat frigiderele no-frost similare.
 
NR-B30FX1 este prima combina frigorifica de pe piata cu tehnologie no-frost, cotata la clasa energetica A++, devenind astfel cel mai economic frigider de pe piata in randul produselor din aceeaşi clasa.

Cat despre linia masinilor de spalat, Panasonic Romania a prezentat astazi trei modele: model premium NA-16VX1 (foto 4,5), modelul de lux NA-16VG1 şi modelul standard NA-14VA1, toate echipate cu functii performante ce asigura mentinerea unui nivel scazut de consum, zgomot şi vibratii. Toate cele trei modele sunt echipate cu tehologia 3D Sensor Wash, un sistem de control al vitezei de rotatie a cuvei, cu senzori 3D de accelerare, ce asigura o performanta deosebita in spalarea hainelor si cu tehnologia Inverter, ce asigura un consum redus de energie si un nivel scazut de zgomot şi vibratii

Related posts

Inghetata dietetica, usor de preparat

Adina Meyers

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

Adina Meyers

Divizia de electrice a Menatwork vizeaza o crestere a businessului cu 20%

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe