Persoanele care stau la casă și dispun de un spațiu verde, indiferent de cât de mic este acesta, sunt norocoase, deoarece au disponibil un loc pentru recreere și relaxare.

Fiecare zi vine cu o mulțime de sarcini de îndeplinit și probleme la locul de muncă. După niște zile de acest gen, stresante, oricine ar vrea să se bucure de niște momente de relaxare în aer liber. Grădina este spațiul cel mai util în acest sens, deoarece nu trebuie să părăsești spațiul casei.

Un spațiu verde presărat de diverse plante și flori multicolore, poate fi exact elementul de care are nevoie oricine. În zilele libere, o cafea savurată în grădina cu flori îți dă energia de care ai nevoie pentru a reîncepe o săptămână de muncă. Cei de la Sere Flori Mihăiești sunt alături de clienți cu o gamă variată de plante cu și fără flori, precum și elementele esențiale pentru acestea.

 

Plante diverse pentru grădină

 

Oricine apreciază un câmp plin de flori, precum cele cu lavandă. Sunt o încântare pentru ochi. Din acest motiv, cei care pot, încearcă să aducă un strop din acea minunăție în propria curte. Sunt unele părți într-o curte care nu au un aspect tocmai plăcut. Cum ar fi anumiți pereți deteriorați. Repararea acestora poate fi destul de costisitoare.

Totuși, există altă soluție pentru a acoperi aceste elemente inestetice și de a aduce în același timp cromatică verde în cantități cât mai mari.

Hedera hibernica disponibilă pe site este una dintre cele mai preferate plante de clienți. Aceasta este foarte rezistentă și se extinde foarte repede. Aceasta poate fi o bună „plasă” pentru acel perete inestetic. Dar poate fi extinsă și pe sol.

Hedera rezistă la secetă și la ger și se menține veșnic verde. Indiferent unde este plantată aceasta rezistă, deoarece acceptă și umbra și soarele. În acest sens este o variantă optimă de luat în calcul pentru curți.

O altă floare de gradina îndrăgită de oameni este panseluța. Aceasta este multicoloră și poate fi achiziționată de pe site în variantă de 6 plante de culori diferite. Este rezistentă la frig. Și poate fi plantată în grădină încă din primele luni ale primăverii. Pentru geamuri sau balcon cel mai des întâlnite sunt mușcatele,. Deoarece au o paletă coloristică bogată și încântă privirea.

 

Ghivece pentru orice plantă

 

Unele plante nu rezistă în pământ din cauza anumitor dăunători și de aceea trebuie lăsate în ghiveci. Totuși, odată ce acestea cresc, trebuie schimbat vasul în care stau pentru a se putea dezvolta rădăcinile, pentru ca planta să crească în continuare la fel de verde și bogată.

Pe site-ul celor de la Sere Flori Mihăiești, sunt disponibile modele și mărimi variate de ghivece care pot fi alese în funcție de preferințele clienților. Pentru florile roșii un contrast frumos ar fi un ghiveci galben care scoate în evidență culoarea plantei. Pentru geamuri și plantele de interior, o variantă frumoasă este setul de 3 ghivece cu tăviță cu imprimeu floral. Acestea au un design deosebit și elegant și pot găzdui niște cactuși, spre exemplu.

Pentru ca plantele să crească sănătoase și rezistente, puteți cumpăra de pe site și un îngrășământ fertilizant, care se dizolvă în apa cu care udați plantele. Acesta va aduce schimbări semnificative asupra aspectului plantelor.

 

 

 

 

 

Related posts

Scara melc ametitoare intr-o vila bucuresteana

Adina Meyers

Cel mai mic motoferăstrău cu acumulator STIHL, a ajuns în România

Adina Meyers

O gradina plina de viata

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe