Amenajari Interioare

Senso Square de la Roca, geometrie versatila pentru orice spatiu de baie

Roca, lider mondial in definirea spatiilor de baie, lanseaza colectia Senso Square, cu noi modele de lavoare si mobilier perfect adaptat pentru un spatiu de baie unitar si modern.

Bucuresti, 2 februarie 2010 – Roca prezinta in Romania noua colectie de lavoare Senso Square cu linii geometrice fine, care confera un aspect modern oricarei camere de baie. Designul compact si dimensiunile variate recomanda Senso Square chiar si pentru amenajarea incaperilor de dimensiuni reduse, unde optimizarea spatiului este esentiala.

Versatile si functionale, lavoarele din aceasta colectie sunt disponibile in patru dimensiuni de 65, 60, 55 si 35 cm, cu pedestal, cu semi-pedestal sau pentru perete, in asa fel incat sa ofere posibilitati multiple in functie de spatiul unde vor fi integrate. Pentru ca la Roca functionalitatea include un design remarcabil, Senso Square se distinge prin formele rectangulare, geometrice, indulcite de muchii rotunjite.

Pentru o imagine unitara a baii, lavoarele sunt completate de un mobilier perfect adaptat, disponibil in tot atatea dimensiuni ca si lavoarele. Pentru o si mai mare varietate a optiunilor de amenajare, colectia de mobilier poate fi achizitionata in patru finisaje: alb mat, negru mat, gri mat si rosu mat. Senso Square cuprinde, pe langa modulele de baza pentru fiecare lavoar, si coloane ce ofera suficient spatiu pentru depozitarea obiectelor necesare in baie, usurand astfel pastrarea acestora in ordine.

Pentru ca mobilierul pentru baie trebuie sa faca fata unor conditii de umezeala excesiva, materialul ales pentru Senso Square a fost MDF-ul, extrem de durabil si rezistent la umiditate. La fel de mult a contat si faptul ca acest tip de material este ecologic, Roca acordand o atentie deosebita acestui aspect in proiectarea produselor sale.

Cu o gama variata de produse inovatoare menite sa satisfaca chiar si gusturile cele mai pretentioase, Roca  ofera oricui posibilitatea de a gasi combinatia ideala pentru un spatiu de baie care sa ii reflecte personalitatea.                            

Despre ROCA

Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezent in peste 135 de tari din toata lumea Compania este considerata un punct de reper in industrie, designul produselor sale lansand tendinte peste tot in lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Rezultatul acestei munci consta in parteneriatele pe care le-a incheiat cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner). Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, realizand aceasta prin design-ul produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Ca parte a dorintei sale de a evolua si a inova, Roca implementeaza actiuni si programe ce sprijina tinerele talente, precum Concursul International de Design Jump the Gap, care incurajeaza talentele viitorului si ofera, atat proiectului castigator, cat si designerului, posibilitatea sa devina cunoscuti la nivel international. Decizia juriului va fi anuntata in luna septembrie a acestui an, cu ocazia Targului 100% Design ce are loc in Londra.

Roca este prezenta in sapte showroom-uri din Romania, in orase precum Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Sibiu sau Timisoara. Compania spaniola a intrat pe piata romaneasca in urma cu trei ani, cand a achizitionat producatorul local de obiecte sanitare Cesarom de la grupul austriac Lasselsberger.

Related posts

Stilul baroc mai aproape cu ajutorul textilelor

Adina Meyers

Trucuri care fac un dormitor sa arate ca o camera luxoasa de hotel

Adina Meyers

Sugestii de amenajare pentru un spațiu dedicat lecturii

Adina Meyers