Ne place luxul, trebuie sa recunoastem asta. Acesta este si motivul pentru care majoritatea dintre noi cauta sa isi decoreze locuinta intr-un mod cat mai luxos, chiar si atunci cand bugetul este unul limitat. In articolul de astazi o sa vorbim mai multe despre amenajarile luxoase numai bune pentru locuinta ta, incercand sa iti spunem care sunt elementele de care ai nevoie pentru a reusi sa captezi atentia celor care iti vor trece pragul.

Cum putem obtine foarte usor senzatia de lux? Totul tine de elementele argintii, din platina si metal stralucitor. Acestea trebuie sa fie neaparat prezente in decorul locuintei noastre. Vom aduce in acest fel un aer plin de eleganta si ne vom apropia foarte mult de ceea ce vedem la Hollywood. Din fericire la acest capitol, in afara cazului in care, intr-adevar, ne dorim sa optam pentru elemente din argint, platina si aur, nu avem nevoie de un buget chiar atat de mare la dispozitie.

Folosirea blanurilor ne poate de asemenea duce cu gandul la lux. Covoarele din blana au devenit in ultima perioada niste elemente asociate interioarelor cu aspect luxuriant. Ce recomandam noi? Ca folosirea blanurilor ori a covoarelor din blana naturala sa fie facuta in dormitoare si sufragerii. Aceste incaperi sunt cele care se vor bucura la maxim de pe urma lor – in plus, e foarte usor sa le integram in decor. Trebuie retinut faptul ca, fiind vorba de niste elemente decorative valoroase si, deci, mai sensibile, ele vor avea nevoie de o curatare speciala, pentru a nu le deteriora.

Corecta alegere a obiectelor de mobilier contribuie si ea la sporirea sentimentului de lux. Nu, aici nu ne referim doar la alegerea unui mobilier din materiale scumpe. Pur si simplu aspectul acestora este cel care conteaza foarte mult, iar alegerea unor obiecte de mobilier cu linii curbate te va ajuta foarte mult in incercarea ta de a aduce luxul in locuinta. Culorile predominante trebuie alese si ele cu grija.

Nu trebuie sa uitam nici de diferitele texturi si modele care ne inconjoara. Fie ca vorbim de folosirea unor tapete sau crearea unui perete accent, acestea trebuie neaparat folosite, fiind niste elemente importante in decorul oricarei locuinte care sa ne duca cu gandul la Hollywood.

Lumina este foarte importanta in orice casa. De cele mai multe ori ea poate face diferenta intre un decor reusit si unul anost. Nu evita asadar sa te folosesti la maxim de pe urma corpurilor de iluminat, fie ca vorbim de niste lustre cochete sau chiar niste lampadare vintage (in functie de stilul pe care tu vrei sa il adopti). Chiar si oglinzile ne vor ajuta din plin in aceasta ecuatie.

 

Related posts

Curatenie instant in casa si in masina cu un singur aspirator

Adina Meyers

Cum să aranjaţi o masă festivă de neuitat

Adina Meyers

Variante de spatii de depozitare pentru mai mult loc

Adina Meyers