Home

Șemineul – un accesoriu decorativ care oferă eleganță oricărui stil de amenajare

Dacă te gândești cum să amenajezi sufrageria din locuința ta astfel încât să te poți bucura de un spațiu mult mai elegant, poți opta pentru amplasarea unui șemineu. Așadar, indiferent de sezon, te vei putea lăuda cu o încăpere plină de stil.

Acesta poate să fie unul care să aibă un rol strict decorativ sau unul care chiar să funcționeze. În cazul în care vei dori unul care să te ajute să încălzești încăperea trebuie să te informezi foarte bine înainte. Astfel, vei achiziționa varianta potrivită pentru tine și familia ta. Ai de ales între modele pe lemn, gaze sau etanol.

În ceea ce privește partea estetică a unui șemineu, aceasta trebuie să se armonizeze cu restul decorului. Poți folosi lemn, de diferite nuanțe, cărămidă sau piatră naturală. Sau chiar metal, dacă este vorba de un stil industrial.

Obiectele pe care le vei așeza deasupra și/sau în preajma șemineului (indiferent dacă este unul funcțional sau unul cu rol decorativ), joacă un rol important în sporirea senzației de rafinament și eleganță a încăperii. Prin urmare, poți alege diverse vaze, tablouri, obiecte din alamă etc.

În galeria foto vei regăsi mai multe poze cu modele de șemineuri.

Sursă foto: https://www.facebook.com/muchasideassemeocurren/

 

 

Related posts

Idei stilistice de inspiraţie hollywoodiană – FOTO

Adina Meyers

Expozitia “Link-uri“

Adina Meyers

How to decorate your house according to Feng Shui

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe