Home

Ce poți face cu o sticlă de plastic? 5 utilizări uimitoare!

Suntem înconjurați de PET-uri și cel mai rău e când le întâlnim în natură, acolo unde nu ar trebui să se afle. Dacă tot nu putem scăpa de ele, măcar să nu le aruncăm după prima folosire, ci să le găsim întrebuințări noi.

Pe site-ul ideicreativepentrucasa.ro gasim o serie de utilizări interesante ale banalelor sticle de plastic. Acestea sunt preferatele noastre:

1. Suport pentru ziare și reviste

Dacă sunteți consumatori avizi de presă scrisă și aveți casa plină de colecții de ziare și reviste, în loc să le țineți în teancuri pe sub birou, le puteți ordona frumos în acest suport de unde le puteți accesa foarte ușor.

2. Accesoriu cu fermoar pentru depozitare

Obiectele mici, precum nasturii, tind să dispară fără urmă exact atunci când ai nevoie de ele.  Pentru a evita această situație, tăiați două funduri de sticlă, puneți-le fermoar și aveți o borsetă originală din care năstureii nu vor reuși să evadeze. Doar să nu uitați unde puneți borseta!

3. Fotoliu pouf

Ok, asta e mai greu de realizat, dar vă descurcați, doar sunteți bricoleri pasionați! Aveți nevoie de vreo 30 de sticle de 2l, carton, bandă adezivă, mult burete și un material drăguț pentru finisaj. Cam aceștia ar fi pașii de asamblare:

4. Picurător pentru plante

Pentru toți cei cărora le plac plantele, dar uită să le ude, aceasta este ideea care va salva bietele plante de la veștejire prematură:

5. Recipient pentru hrănirea păsărilor

Ne încântă să ascultăm ciripitul păsărilor, dar acum că mai e puțin și vine iarna am face bine să le întoarcem favoarea și să le oferim și noi ceva. Cu acest recipient pentru grăunțe ne asigurăm că vrăbiuțele au suficientă hrană pentru a continua să ciripească și pe vreme rea.  

Related posts

Autoritățile încep acțiunile de combatere a AMBROZIEI

Adina Meyers

Certificarea pentru realizarea clădirilor cu un consum minim de energie

Adina Meyers

Care sunt avantajele folosirii sculelor pneumatice?

Adina Meyers