Dacă ești mare amator de cafea, cu siguranță, te interesează să ai și un spațiu special amenajat pentru a te bucura singur sau alături de cei dragi de o ceașcă/cană care conține această minunată băutură. Acest spațiu poate fi echivalentul unui bar și poate fi aranjat în bucătărie sau aproape de ea.

Locul pe care îl vei alege pentru proiectul „cafeaˮ trebuie să se integreze perfect, atât din punct de vedere estetic, cât și practic în ideea de design pe care ai ales-o pentru bucătăria ta. Astfel, poți crea chiar un punct central de interes, un punct șic, un punct care să pluseze farmecul bucătăriei tale.

Așadar, vei avea nevoie de câteva elemente care să „construiascăˮ spațiul destinat cafelei: etajere pe care să așezi diferitele sortimente de cafea, aparatele de preparat cafeaua (filtru, ibric etc.) și cănile, o masă și câteva scaune. Desigur că poți adăuga și alte obiecte, precum o tablă neagră, diverse tablouri, lămpi etc.

Limita în amenajarea unui astfel de spațiu este reprezentată de imaginația și de creativitatea ta.

Pentru mai multă inspirație, în galeria foto, vei regăsi imagini în legătură cu subiectul acestui articol.

Sursă foto: https://www.facebook.com/muchasideassemeocurren/  

Related posts

Trei culori la moda in orice sezon

Adina Meyers

Cele mai bune aplicații Google Nest Home pentru a vă maximiza experiența

Adina Meyers

Mobilier eco-friendly, design romanesc

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe