Amenajare bucatarie Practic

Secretul unei bucatarii rafinate: blatul din granit natural

Daca v-ati intrebat vreodata cum puteti obtine o bucatarie demna de prezentat in paginile revistelor de design interior, in care stralucirea si rafinamentul se imbina armonios, specialistii KUMA va dezvaluie acest secret si va ofera numeroase posibilitati de amenajare a unei bucatarii unice.

Ideal pentru bucatariile tip open-space, dar usor de adaptat si intr-o bucatarie de garsoniera, granitul natural cu granulatie fina ofera blatului o stralucire aparte ce-l va propulsa la statulul de vedeta a spatiului dumneavoastra, indiferent de stilul dorit.

Compozitia speciala a granitului ofera un aspect de piatra naturala, mai ales atunci cand culorile predominante sunt cele pamantii, devenind astfel un accesoriu perfect pentru bucatariile in stil clasic sau rustic, unde lemnul este elementul de baza in amenajare. In schimb, daca v-ati propus o bucatarie in stil modern, Kuma recomanda alegerea unor culori extreme: fie foarte deschis, precum beige, fie nuante puternice de negru sau albastru combinate cu un mobilier in culori complementare.

Totodata, culoarea aleasa pentru blatul din granit, va va ajuta si in selectarea luminii potrivite. Astfel, pentru a va bucura pe deplin de compozitia speciala a granitului si pentru a obtine un decor fabulos, alegeti, pe langa iluminatul general, si cateva surse de lumina locale, cum ar fi spoturile montate deasupra zonei de lucru sau a mesei din dining, confectionate din granit.

Disponibil intr-o varietate bogata de culori si in doua tipuri de suprafete (mat si lucios), blaturile din granit innobileaza orice bucatarie, imbracand cu gratie si stil bolul pentru lavoar. In plus, daca beneficiati de o bucatarie tip insula, puteti opta cu incredere pentru granit cu scopul de a amenaja intreaga suprafata de lucru sau chiar si zona destinata activitatilor de recreere. Veti obtine, astfel, un spatiu multifunctional, potrivit atat pentru pregatirea meselor, cat si pentru servirea acestora.

Mai mult, granitul natural provenit din cariere de granit din intreaga lume este foarte usor de intretinut, fiind compatibil cu kit-ul de intretinere Kuma pentru produse mate, care se livreaza gratuit cu orice blat de bucatarie. Totodata, blaturile din granit pe finisaj semigloss – aspectul natural al granitului, prezinta o rezistenta sporita la zgarieturi si alte socuri ce pot aparea intr-o bucatarie.

Pentru mai multe detalii despre blaturile de bucatarie din granit, gama de culori si posibilitatile de personalizare a acestora, accesati www.kumaromania.ro.  

Related posts

Amenajare living si dining, dupa principiile Fengh Shui

Adina Meyers

Care sunt beneficiile aduse de sistemele MES 

Adina Meyers

Cum să montezi plăcile ceramice

Adina Meyers