Amenajare camera copilului Practic

I CAN SEE KIDS – Inovație în domeniul camerelor de supraveghere cu alarmă

Sunt mii de clipe pe care nu vrei să le pierzi, situații amuzante sau emoționante de acasă, care nu pot fi redate în cuvinte sau retrăite. Pentru momentele importante din viața celor dragi, I CAN SEE a introdus gama de camere de supraveghere I CAN SEE KIDS, o linie de camere performante, special gândite pentru a surprinde întâmplări unice de acasă.

Tehnologia avansată de care dispun camerele din gama I CAN SEE KIDS reduce distanța față de cei dragi, permițând contactul în timp real, înregistrarea și verificarea spațiilor interioare, de oriunde ați fi.

Forma compactă a acestor camere și caracteristicile special optimizate pentru situații familiale le transformă în prieteni de încredere: se pot roti prin comandă de pe telefonul mobil stânga – dreapta sau sus – jos, pe un câmp vizual de 80 de grade, iar rotația se poate face la 355° orizontal și 120° vertical; facilizează conversația cu cei din spațiul monitorizat – prin microfonul și difuzoarele încorporate – și sunt extrem de mobile, eliminând disconfortul creat de cabluri, întrucât beneficiază de sistem wireless.

Noutatea camerelor de supraveghere I CAN SEE KIDS este aceea că li se pot adăuga senzori de detecție mișcare (senzori de proximitate), contacți magnetici (senzori uși sau ferestre) și telecomenzi – toate wireless cu baterie proprie, care rezistă cel puțin un an. Camerele de supraveghere I CAN SEE KIDS au capacitatea de înregistrare la detecție de mișcare, alarmă sau după un program prestabilit. Totodată, sunt capabile de a trimite e-mail cu poza detecției și notificare a mișcării pe telefonul mobil. Toate aceste caracteristici, transformă camerele din gama I CAN SEE KIDS într-un veritabil sistem de alarmă.

Special gândite pentru a veghea și somnul celor dragi, camerele I CAN SEE KIDS oferă vedere nocturnă până la 10 metri (în format alb-negru) la o rezoluție excelentă: 720p HD.

Se realizează astfel accesul la imagini de pe telefon, tabletă și calculator, de oriunde din lume, instalând o aplicație ce permite vizionarea în timp real, înregistrarea, derularea până la un moment preferat și stocarea filmulețelor și cadrelor direct pe un mini sd card introdus în cameră.

I CAN SEE este unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de camere de supraveghere și sisteme de securitate, cu o experiență de 11 ani pe piața locală. În portofoliul I CAN SEE se regăsesc atât camere cu circuit inchis, cat si camere de supraveghere IP wireless sau cu fir.

Date de contact showroom I CAN SEE:

Str. Sabinelor nr. 36, Sector 5, București – telefon: 0723 506 910/ 0751 CAMERE/ 0751 22 63 73, fax: 0341 815 251, email: office@icansee.ro, www.icansee.ro   

Related posts

Livingul transformat in dormitorul copiilor

Adina Meyers

Oficial! Noi reguli pentru închiderea balcoanelor de la parter

Adina Meyers

Fototapet 3D în casa ta – unde se încadrează cel mai bine și secrete pentru o alegere potrivită ție

Adina Meyers