LifeStyle

Schüco câștigă șase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards

București, 9 mai 2019 – Schüco, partener al Alukönigstahl România, obține șase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaște produsele ca trendsettere în industria de profil, la categoria ”Design de Produs”. Două sisteme glisante Schüco, un sistem de ferestre, unul de perete cortină și unul de protecție solară, precum și un produs Smart Building, au convins juriul în competiția internațională de design. În total, au fost înscrise peste 5.500 de produse.

Vederi panoramice

Ferestrele Schüco, sistemele glisante și de perete cortină impresionează prin limbajul arhitectural și designul panoramic de înaltă calitate.

Sistemul de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI (Panorama Design, Super Insulated) se caracterizează prin deschideri de mari diemensiuni și  profile cu lățime redusă, efectul fiind maximizarea luminii naturale incidente. Sistemul de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE 67 PD (Panorama Design) oferă posibilitatea de a integra ușile glisante de mari dimensiuni în pereții clădirii pentru a obține vederi panoramice. În plus, un prag de nivel zero oferă confort sporit. Sistemul de perete cortină Schüco FWS 35 PD (Panorama Design) permite construcția unor pereți cortină  cu cele mai mici  lățimi de profil, de doar 35 mm – cu valori excepționale ale izolației termice, la nivel de locuință pasivă.

Acționare mecatronică

Gama de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE cu o adâncime a profilelor de 60 și 80 mm, cu feroneria mecatronică Schüco TipTronic stabilește noi standarde pentru sistemele glisante. Cercevelele de mari dimensiuni, împreună cu lățimea redusă a profilului, permit o transparență maximă cu un design purist. Sistemul complet, care este compus din sistemul de acționare,  feroneria ascunsă și  sistemul de profile, oferă o gamă largă de opțiuni de deschidere și confort pentru diferite utilizări, având mereu în vedere estetica și design-ul produsului final.

Schüco DCS SmartTouch (Door Control System) combină comunicarea cu ușa de intrare și controlul accesului într-un singur modul, oferind o punere în funcțiune simplă, o operare intuitivă și un design de înaltă calitate. DCS SmartTouch poate fi montat în orice ușă de intrare Schüco, pe perete sau încastrat; și poate fi folosit și de la distanță prin intermediul aplicației Schüco pentru iOS și Android.

Soluții de protecție solară

Jaluzele exterioare Schüco CSB cu lamele din aluminiu sunt o soluție eficientă de umbrire, fiabile chiar și la forța vântului de 9-10. Cu un nivel de transparență de peste 23%, legătura cu lumea exterioară este păstrată chiar și atunci când jaluzelele sunt complet închise. Fiind disponibile în diferite variante de eloxare, jaluzelele pot completa designului exterior al unei clădiri sau pentru accente de culoare.

 

Pentru mai multe informații despre produse, vizitați:

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-60

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-fws-35-pd-si

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-67-pd

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-aws-75-pd-si

 

 

Credit foto: Schüco International KG

   

Câștigător Red Dot Design Award 2019: sistemul de ferestre Schüco AWS 75 PD.SI

 

   

Câștigător Red Dot Design Award 2019: sistemul glisant Schüco ASE 67 PD

 

  

Câștigător Red Dot Design Award 2019: gama de sistem glisant Schüco ASE 60/80 TipTronic

 

   

Câștigător Red Dot Design Award 2019: sistemul de perete cortină Schüco FWS 35 PD

 

 

Câștigător Red Dot Design Award 2019: Schüco DCS SmartTouch.

 

 

 

 

Câștigător Red Dot Design Award 2019: Jaluzelele Schüco CSB

 

 

Despre Schüco

Cu sediul în Bielefeld, Schüco Group dezvoltă și vinde soluții de sisteme pentru ferestre, uși și fațade. Cu peste 4900 de angajați la nivel mondial, compania lucrează pentru a fi liderul industriei în ceea ce privește tehnologia și serviciile inovatoare. În plus față de produsele inovatoare pentru clădirile rezidențiale și comerciale, specialistul în fațade pentru clădiri oferă consultanță și soluții digitale pentru toate fazele unui proiect de construcție – de la ideea inițială până la proiectare, fabricare și instalare. 12.000 de producători, dezvoltatori, arhitecți și investitori din întreaga lume colaborează cu Schüco. Compania este activă în mai mult de 80 de țări și a atins o cifră de afaceri de 1,575 miliarde de euro în 2017. Pentru mai multe informații vizitați:  www.schueco.com.

 

Despre Alukönigstahl România

Alukönigstahl este o companie de succes, activă în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață. De peste 60 de ani există o alianță cu doi producători internaționali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experți în PVC și Jansen, specialist în profile din oțel.

 

Din 1995 a fost înființat și Alukönigstahl România, cu sediul central și depozitul în București. Împreună cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 24 de ani Alukönigstahl România a realizat peste 5.000 de proiecte și construcții reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iași, Cluj și Timișoara.

 

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram.

Related posts

Interviu Robin Sharma: “Iubesc publicul din Romania. Atat de pasionat, inteligent, interesat si generos cu mine.”

Adina Meyers

Mai mult timp alaturi de cei dragi

Adina Meyers

Sony lanseaza prima compacta cu senzor full frame din lume

Adina Meyers