LifeStyle

3 motive principale pentru care ai nevoie de un apartament cu două camere

Viața în apartament s-a schimbat constant în ultimii ani, iar această tranziție s-a accelerat de la pandemia globală. Tendințele au arătat că tot mai mulți locuitori de apartamente optează pentru un apartament mare, cu facilități în stil stațiune. Dar, când vine vorba de selectarea apartamentului perfect, unii oameni se întreabă dacă o garsonieră sau un apartament cu un dormitor va fi suficient sau dacă un apartament cu două dormitoare ar putea fi upgrade-ul de care au nevoie care se potrivește stilului lor de viață.

Pentru acest lucru, Astorium My Home vine în sprijinul tău cu locuințele de care ai nevoie: 

● Aproape de metrou – 8 minute

● Ikea – 15 minute

● Decathlon – 15 minute

● Kika – 15 minute

● Jumbo – 15 minute

● Auchan- 15 minute

● Metro – 15 minute

● Bancă – 10 minute

Vei avea parte de toate aceste beneficii dacă optezi pentru apartamente 2 camere Palladay.

Iată 3 motive care subliniază de ce viața este mai bună într-un apartament cu 2 camere:

1. Familie

Apartamentele cu 2 camere sunt o opțiune excelentă pentru familii. Oferă mai mult spațiu decât o garsonieră, sunt de obicei situate în zone bune, oferindu-vă acces convenabil la cele mai bune restaurante, școli, parcuri publice și locuri de vânzare cu amănuntul din zonă, așa cum oferă Astorium. Un apartament modern este conceput pentru o familie ocupată, iar un apartament cu două camere oferă familiilor spațiul suplimentar de care au nevoie pentru a se simți confortabil. Un apartament cu 2 camere poate găzdui cu succes o familie la început de drum.

2. Oaspeți

Odată ce te-ai instalat în noul tău apartament, sunt șanse mari ca prietenii și familia să vină în vizită. În loc să vă găzduiți vizitatorii într-un hotel, livingul închis vă permite să creați o cameră confortabilă și privată pentru ei. Știm cu toții cât este de plăcut și liniștitor să aveți opțiunea de a găzdui oaspeții atunci când vin în vizită. Folosind câteva piese de mobilier versatile, precum o canapea extensibilă, puteți transforma cu ușurință livingul într-o cameră de oaspeți atunci când este cazul. Dacă gândiți strategic, puteți folosi livingul și ca încăpere unde puteți amenaja un spațiu dedicat biroului. Deoarece lucrul de acasă s-a integrat în „noua noastră normalitate”, a avea spațiu de lucru dedicat vă poate ajuta să rămâneți concentrat și organizat în timpul orelor de lucru. Dintr-o dată, aveți o cameră multifuncțională care servește mai multor scopuri!

3. Spațiu diversificat

​Chiar și cei care locuiesc singuri pot beneficia semnificativ de spațiul dintr-un apartament cu două camere. Având acea cameră suplimentară, vă permite să vă personalizați casa. Utilizați livingul ca birou, studio de yoga, dressing sau sală de antrenament. Un apartament decomandat vă permite să folosiți fiecare cameră cu un anumit scop, fără a vă simți înghesuit sau aglomerat.

​Dacă încă nu sunteți hotărât între o garsonieră sau apartament cu 2 camere, cu siguranță cea mai bună alegere este un apartament cu 2 camere. Oferă mai multe opțiuni de amenajare, spațiu suplimentar și oferă oportunități de a găzdui oaspeții și o familie în creștere. În plus, în funcție de locație, poate servi ca o opțiune rentabilă dacă doriți să locuiți cu un coleg de cameră.

Related posts

Praktiker – cadouri pentru toti clientii la aniversarea de 13 ani

Adina Meyers

Electrolux anunta tema pentru 2015 a concursului Design Lab si dubleaza valoarea premiilor

Adina Meyers

Tine departe de bebelusul tau afectiunile pielii si dezechilibrul creat de acestea

Adina Meyers