LifeStyle

Descopera nutritia holistica, pentru un mod de viata echilibrat

Pentru un ajutor real sau o consiliere acordata unei persoane care doreste sa-si schimbe obiceiurile alimentare sau stilul de viata este nevoie nu numai de o schema nutritionala sau o lista de retete restrictive. Marilena Oprisanu imbina specializarile si studiile din Germania in domeniul nutritiei holistice, precum si aptitudinile necontestabile de bucatar dietetician si lanseaza un concept nou in Romania: cel de Personal Chef & Holistic Nutritionist.

Participanta la Masterchef – ultima editie, dar si co-fondator al unui centru de sanatate holistica din Bucuresti, Marilena Oprisanu vine in ajutorul persoanelor care vor sa-si schimbe obiceiurile alimentare prin metode aplicative.

Marilena foloseste medicina integrativa si nutritia holistica- metoda ei urmareste in primul rand identificarea cauzelor ce au dus la dezechilibrele din organism, mergand pe ideea de  „mancare ca act sacru”, avand ca rezultat armonia si echilibrul.

In protocolul din cadrul centrului de sanatate holistica se identifica parametri electrofiziologici functionali si procesele biochimice pana la nivel celular in vederea stabilirii tabloului enzimatic digestiv. Pornind de la acesta se stabileste o dieta specifica ce ofera solutii practice de preparare a alimentelor chiar in bucataria persoanei interesate sa-si schimbe stilul de viata.

In acest fel, persoana asistata nu doar ca va avea controlul greutatii si va beneficia de un personal chef, ci va avea la dispozitie metode practice, aplicabile in viata de zi cu zi in vederea prepararii unei diete sanatoase chiar si dupa perioada asistata.

Aprovizionarea cu alimente necesare acestui tip de dieta poate fi o provocare  pentru oricare dintre noi…

De aceea, Marilena ofera in serviciile sale insotirea la sesiuni de shopping la magazinele specializate. Prin acest concept german de nutritie holistica asistata se ofera si un training pentru intreaga familie, care poate fi implicata in alegerea si prepararea unei diete sanatoase intr-o maniera interactiva si educativa. Astfel, la sesiunile de “cooking” pot participa prieteni sau membri ai familiei. Conceptul este menit sa incurajeze si implicarea copiilor in bucatarie prin metode creative pentru acestia, in scopul indrumarii lor pentru o alimentatie sanatoasa.

Pentru mai multe detalii despre conceptele de nutritie holistica accesati:

http://www.holistik.ro/

https://www.facebook.com/Marilena-Oprisanu-Personal-Chef-900668496680648/?fref=ts

Related posts

Curs gratuit de incondeiat oua si curs gratuit pentru invatarea colindelor de florii si a cantarilor prohodului

Adina Meyers

Consumabile eficiente pentru catering

Adina Meyers

Au rasarit in Romania, vor straluci la Versailles

Adina Meyers