Amenajari Interioare

Schimba atmosfera in mansarda!

Aici te incarci cu energie datorita ferestrelor de mansarda VELUX care aduc suficienta lumina si aer curat. Totusi, din cand in cand se simte nevoia de ceva nou, optimist care sa o redefineasca.

Daca te gandesti ca nu este momentul sa investesti in renovarea mansardei, atunci iti propunem o solutie simpla si ecomomica. Schimba atmosfera! E timpul sa achizitionezi accesorii pentru ferestrele de mansarda VELUX. Fie ca ai amenajat mansarda in stil clasic, sau boem, vei gasi cu siguranta ceva care sa se potriveasca personalitatii tale din colectia de 200 de culori si modele.

Pentru ca vine vara si soarele e din ce in ce mai puternic, vei avea nevoie totodata de accesorii care sa te protejeze de caldura si de lumina prea puternica. Pe langa rolul pur decorativ, acestea au si avantaje din punct de vedere energetic. In timpul verii, acestea reduc caldura cu pana la 95% si in timpul iernii imbunatesc izolatia termica cu pana la 34%, contribuind la reducerea consumului de energie. Mai mult decat atat, daca le achizitionezi in perioada 1 iunie – 31 august, poti fi unul din cei 5 castigatori care vor primi contravaloarea accesorilor VELUX cumparate!

Accesoriile VELUX sunt disponibile la distribuitori sau din magazinul online www.velux.ro.

Poti fi sigur ca alegi accesoriul care ti se potriveste, daca ti cont de beneficiile dorite:

·         Pentru a controla total lumina, alege rulouri opace. Gama completa cuprinde 40 de culori, cu modele si imprimeuri vesele. Acestea se monteaza pe interiorul geamului si fac intuneric complet;

·         Pentru eleganta si stil, jocuri de lumina si culoare alege intre rulourile

perdea decorative, rulouri plisate sau jaluzele. Sunt ideale pentru atenuarea luminii deoarece filtreaza cantitatea de lumina, protejand mobilierul si obiectele de decor de efectul expunerii la lumina directa a soarelui;

·         Pentru o protectie eficienta impotriva caldurii, ruloul exterior parasolar sau

roletele exterioare impiedica razele soarelui sa atinga direct suprafata geamului, ambele mentinand mansarda racoroasa.

Asadar, trimite fotografii si descrierea mansadei tale prin care sa ilustrezi ideile tale de amenajare si decorare a acesteia iar echipa de specialisti VELUX va alege cele mai reusite cinci proiecte care vor fi premiate.

Pentru detalii, consulta regulamentul concursului disponibil pe www.velux.ro.

Related posts

Cum alegi perdelele potrivite pentru casa ta

Adina Meyers

Craciun european adus in casa ta de kika

Adina Meyers

Plantele pot decora chiar și o baie

Adina Meyers