Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Roșul – o alegere îndrăzneață pentru amenajările interioare

Amenajarea unei locuințe înseamnă și alegerea culorilor. Degeaba dispunem, de exemplu, de o saltea confortabilă, dacă în dormitor predomină o nuanță care nu ne place, care nu ne reprezintă.

Așadar, este important să acordăm atenție paletei coloristice și să optăm pentru variantele care ne sunt pe plac. Prin urmare, dacă iubim roșul, nu este nicio problemă. Unii consideră această culoare prea puternică, dar până la urmă totul ține de personalitatea fiecăruia și de măsura în care este folosită.

Bineînțeles că un decor monocrom nu este o alegere prea fericită; devine ceva plictisitor, lipsit de strălucire, obositor. Poți alege să combini roșul cu nuanțe de gri, negru, alb. O canapea roșie va ieși foarte bine în evidență dacă va fi așezată lângă un perete alb. Bucătăria va căpăta un aer sofisticat dacă aparatelor electrocasnice din inox li se va alătura un mobilier în nuanțe puternice. Negrul și roșul înseamnă o alăturare clasică, o alăturare cu care nu vei da niciodată greș.

Vei obține un efect puternic și dacă vei alege doar câteva elemente decorative: o pătură pentru pat, un covor, o vază etc.

Prin urmare, tot ce trebuie să faci este să găsești un echilibru, în așa fel încât să te poți bucura pe deplin de semnificațiile acestei culori: iubire, putere, enegie, eleganță etc.

Sursă foto: https://www.facebook.com/Decora-tu-Hogar-1721469281502101/?hc_ref=ARTa4w_3_zG0dp12DbYwL-iGQCc3FaXs5AxEhAc0n4oO4GRoLIMAeAWi2utFPYDsbro

 

Articole similare

Apartament cu 3 camere amenajat intr-un stil clasic

Oana Voicu

Tema marina de aranjare a casei, o varianta exclusivista

Adina Meyers

Cum poti sa ai un cinematograf chiar la tine acasa

Adina Meyers