LifeStyle

Scavolini store by Modool – singurul showroom exclusiv de mobila Scavolini

Dragostea pentru frumos si design, precum si pasiunea pentru tot ce este nou in domeniu au dus la deschiderea Scavolini Store by Modool – primul showroom exclusiv de mobila Scavolini, producatorul numarul 1 de mobilier de bucatarie din italia.

Scavolini Store by Modool reuneste trei parteneri si prieteni: Raluca Popp, Ovidiu Niculica si Anca Florina Popovici – doi arhitecti si un amfitrion al artelor.

Asa cum sugereaza si numele, showroom-ul este doar o particica, un „Modool” dintr-un angrenaj menit sa deserveasca cele mai exigente gusturi in materie de design si sa raspunda oricaror provocari legate de mobilier houte-couture.

Serviciile oferite se adreseaza tutor persoanelor interesate sa achizitioneze mobilier de calitate, indiferent de buget sau spatiu alocat pentru amenajare. Sub conceptul „tailor made – croit special pentru tine”, showroom-ul sta la dispozitia clientilor cu servicii de lux, oferite de arhitecti cu experienta. Acestia vor fi alaturi de client pe intreg procesul achiztionarii si instalarii in locuinta a mobilei alese. Rezultatul final va fi unul „croit” special pe nevoile fiecaruia.

Identitatea brandului si logo-ul Modool au fost realizate de un talentat arhitect si designer român, Florian Lazar, care a facut parte din echipa Scavolini Toronto si cunoaste filozofia producatorului italian.

Partenerii Scavolini Store by Modool mai au alaturi si alti prieteni care i-au inspirat in alegerea bradului Scavolini: Luiza Alexa, Managing Partner la Scavolini Store Canada si intreg colectivul actual al echipei Modool care este alcatuit din arhitecti cu experienta in domeniu, formati cu ani in urma intr-o reputata firma de design interior si arhitectura: Adriana Popa, Maria Morariu si Raluca Popp.

Scavolini Store by Modool isi doreste sa-si tina clientii aproape si sa-i ajute oferindu-le servicii complementare: membrii echipei sunt oricând pregatiti sa ofere consultanta pentru proiectul mobilarii intregii locuinte.

Design. Scavolini recunoaste nevoia oamenilor de a avea o bucatarie care poate satisface cerinte schimbatoare de la o zi la alta in timp ce calitatea unui designer prestigios este mentinuta. Nume internationale importante sunt prezente precun: Nendo, Ora-ito, Diesel Creative Team, Giugiaro Design, King&Miranda Design, Michael Young si Karim Rashid. Acestia contribuie la asigurarea exclusivitatii propunerilor si medierea intre cele mai avansate si efeverscente propuneri creative si visurile clientilor Scavolini. Aceasta caracteristica a fost intotdeauna importanta pentru Scavolini care provine din aptitudinea de a intâlni cererile pietei rapid si dorinta de a garanta satisfactia clientilor care fac parte dintr-un public variat. Scavolini observa primele semne ale schimbarii si incepe sa le dezvolte in idei inovative. Aceasta creativitate si accentul pus pe design se afla la baza dezvoltarii Scavolini pentru clientii lor. Compania promoveaza aceste activitati creative, având o abordare care nu este doar sociologica, ci si specifica pentru departamente si experimentala. Toate acestea permit explorarea unor limbaje unice care, in schimb, dau viata unor noi cai de proiectare, care imbina prezentul cu viitorul si care sunt constiente ca designul este unul dintre cele mai importante arme in asigurarea excelentei.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.modool.ro, tel contact: 0723 507 030

Adresa showroom: Str Radu Calomfirescu nr 13, Bucuresti.

Related posts

Prețurile pentru fiecare stațiune de pe litoral: sejur la 2 stele în Jupiter, la același preț ca în Mamaia, la 3 stele – FOTO

Adina Meyers

Facem singuri curatenie sau apelam la o firma specializata?

Adina Meyers

Air Force Flex – super aspiratorul vertical de la Rowenta

Adina Meyers